Overtar Sabi Sushi 27.oktober – inviterer til kundekveld! – ØIF Arendal

Overtar Sabi Sushi 27.oktober – inviterer til kundekveld!

Torsdag 27.oktober har ØIF Arendal «takeover» hos Sabi Sushi på Myrene. Da blir Laurits Rannekleiv, Frederik Børm og flere andre ØIF-profiler en del av personalet. Kanskje har de med noe ekstra om man bestiller takeaway?

Laurits Rannekleiv og Frederik Børm er klare for takeover av Sabi Sushi torsdag 27. oktober.

– Vi inviterer alle i hele ØIF-familien til kundekveld torsdag 27. oktober. ØIF-spillerne er på jobb hos Sabi Sushi denne kvelden. Alle som bestiller sushi hos Sabi Sushi denne dagen, vil bli servert eller få maten levert av noen av våre profiler, sier kommersiell leder Trond Christoffersen i ØIF Arendal.


Laurits eller Børm?
Fra klokken 1700 til 2100 denne kvelden er det Laurits Rannekleiv, Frederik Børm & co som sammen med de ansatte på Sabi Sushi på Myrene som styrer skuta, og vil stå for salg og utlevering av de delikate rettene Sabi Sushi er kjent for.
– Handler du denne kvelden, byr vi på noen hyggelige overraskelser sammen med maten som blir servert og levert, smiler Christoffersen som er spent på hvordan takeover-konseptet blir mottatt hos sushi-elskende sørlendinger.

Nett og telefon
Hos Sabi Sushi bestiller man direkte på nett eller telefon, eller ved å ta turen innom. I restauranten på Myrene vil man treffe spillere og andre fra ØIF Arendal denne dagen. De byr på herlige smaksprøver fra menyen.
– Du kan selv velge å hente mat selv eller få det levert på døren – uansett så er det våre ØIF-profiler som står for kundeservicen, opplyser Christoffersen som selv er ivrig kunde hos Sabi Sushi.
Kundekvelden er for hele ØIF-familien, og ellers alle andre i Arendal med kjærlighet for enten sushi eller ØIF Arendal. 
– Vi kan lokke med byens beste sushi i tillegg til en invitasjon til EHF European Cup-kampen lørdag 29.oktober. Det blir en del av pakka du får ved bestilling, legger han til.
Og menyen? Den kan du ta et lite dypdykk herpå www.sabi.no!
Og?
– Vi gleder oss til å invitere deg til kundekveld, når ØIF Arendal er klare for takeover. Dette blir moro, avslutter Trond Christoffersen.

Sabi Sushi har utsalg på Myrene i Arendal.