LUND: – Da kan man like så godt holde seg hjemme – ØIF Arendal

LUND: – Da kan man like så godt holde seg hjemme

Elverum sesongåpner borte mot tyske Kiel i Champions League i kveld. Hvittrøyene står – mildt sagt – overfor en enorm oppgave.

Børge Lund, Josip Vidovic og Elverum spiller mot tyske Kiel onsdag kveld.

Den tyske storklubben har tidligere Elverum-spiller Petter Øverby og Harald Reinkind i troppen, mens Sander Sagosen som kjent fortsatt er skadet. Tyskerne topper Bundesliga etter tre serieomganger med tre strake vinster grunnet en solid målforskjell.
– Det er en kamp der vi har alt å vinne. Vi skal møte et veldig godt lag i en veldig vanskelig hall, men jeg tenker også at det er fint for oss å få et rytmeskift i forhold til hva vi spiller mot. Nå skal vi slippe opp den mentale bremsen og bare kjøre på for fullt, sier Elverum-trener Børge Lund til Østlendingen før kampen.
– Vi går aldri inn i en kamp uten å tro at vi har tro på at vi kan vinne. Da kan man like så godt holde seg hjemme, sier han videre til avisen.
Foruten Kiel venter Aalborg, Barcelona, Celje, Nantes, Pick Szeged og Kielce på Elverum i gruppespillet i EHF Champions League denne sesongen.

Kiel vs. Elverum har avkast klokken 18:45 på TV3+ / Viaplay.
ØIF Arendals nye bakspiller, danske Mathias Larsons eks-klubb GOG (Danmark) spiller borte mot Luka Panzas tidligere klubb Zagreb. Den kampen sendes på VSport 2 klokken 20:45.

ØIF Arendal ønsker vår hovedkonkurrent her hjemme i Norge lykke til i Wunderino Arena i kveld!