NORGE: Køpp fikk rødt kort i serieåpningen – ØIF Arendal

NORGE: Køpp fikk rødt kort i serieåpningen

De tidligere ØIF Arendal-spillerne Kristian Rammel, André B. Kristensen og Sindre Aho måtte slite for poengene i serieåpningen mot Eirik Køpp og Fjellhammer.

Eirik Køpp traff Drammen-spiller Oskar Olafsson i ansiktet på direkte frikast i sluttsekundet i serieåpningen. Det betyr rødt kort. Her er Køpp i aksjon i Sparebanken Sør Amfi sist sesong. Arkivfoto.

Drammen spås av eksperter og Norsk Tippings oddssettere til å ligge helt i toppen denne sesongen. Fjellhammer – med tidligere ØIF Arendal-spiller, nevnte Eirik Køpp, i troppen – er spådd en tilværelse på nedre halvdel. Den påståtte forskjellen var ikke veldig synlig i serieåpningen i Lørenskoghallen onsdag kveld.

Dog, Kristian Kjelling og Drammen ledet 14-12 til pause, men hjemmelaget snudde kampbildet etter pausen og ledet 26-23 tolv minutter før slutt. Deretter var det Drammens tur til å eie kampbildet. Særlig Oskar Olafsson og Viktor Norberg viste kvalitet i snuoperasjonen. Seks minutter senere sto det 26-29 på tavla i Lørenskoghallen.
Fjellhammer ga seg ikke og reduserte flere ganger i sluttminuttene og da nevnte Norberg bommet drøye ti sekunder før slutt på 30-29 favør Drammen fikk Fjellhammer en siste sjanse. Den sjansen endte i rødt kort og tumulter etter at Køpp traff Oskar Olafsson i ansiktet etter direkte frikast ved fulltid.

Oskar Olafsson ble Drammens mestscorende med 7 mål. Kasper S. Syversen ble mestcorende for hjemmelaget med 8 mål.

Køpp fikk først blått kort, men dette ble omgjort til rødt kort etter kampslutt.

(Artikkelen redigert 01.09.22 klokken 10:28)