Møter revansjesugen toppklubb kl 13 – se kampen gratis! – ØIF Arendal

Møter revansjesugen toppklubb kl 13 – se kampen gratis!

ØIF Arendal avslutter oppkjøringshelgen i Danmark mot den ærverdige, danske toppklubben TT Holstebro klokken 13:00 mandag.

Aksel A. Strupstad og ØIF Arendal møter TT Holstebro mandag klokken 13.

Den ærverdige toppklubben leverte forrige sesong en oppsiktsvekkende svak prestasjon og reddet plassen på toppnivå på hengende håret. En haug med skader på sentrale spillere gjorde sesongen til en utavdæsjælopplevelse for den danske storklubben. ØIF Arendals tidligere strekspiller Jesper Munk er ikke lenger i klubben. Av de nye spillerne er tidligere Drammen-målvakt og tredjemålvakt på landslaget i sist mesterskap, Sander D. Heieren, et av de nye ansiktene som er godt kjent.
Det danske laget er dermed full av revansjelyst før årets sesong. Det bør også være tilfellet for våre egne gutter i ØIF Arendal, som har tapt mot både Mors-Thy og Lemvig-Thyborøn under oppholdet i Danmark så langt. Trener Heine Jensen kan melde om skadefri tropp som er i Danmark før mandagens treningskamp.

Mandagens kamp mot TT Holstebro har avkast klokken 13:00. Kampen produseres og kommenteres av ØIF Arendal Medias Einar Lande Johansen her.