BØRM: – En pose med blanda drops – ØIF Arendal

BØRM: – En pose med blanda drops

ØIF Arendal tapte 32-26 mot Lemvig-Thyborøn i den første av tre treningskamper på dansk jord denne langhelgen.

Målvakt Kristijan Jurisic og Frederik G. Børm (t.h) avbildet etter fredagens kamp i Danmark.

– Det var litt av en pose med blanda drops, med noe som var bra og noe som ikke var fullt så bra, oppsummerer ØIF Arendals forsvarsgeneral Frederik G. Børm langhelgens første kamp og 32-26 tap for den danske eliteklubben fredag ettermiddag.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/19/siste-slik-gikk-forste-treningskamp-i-danmark/

Gode sjanser
Børm trekker frem lagets evne til å komme til mange gode målsjanser som en av tingene som tas med i det videre arbeidet inn mot seriestarten. Det som ikke behøver å tas med videre var lagets avslutninger fredag, som ikke var skarpe nok i oppgjøret.

– Nå har vi forsøkt mye forskjellig, men det viktigste nå er å få inn tryggheten inn når vi spiller sammen, sier Børm vel vitende om at lørdag venter et lag som regnes som hakket vassere enn Lemvig-Thyborøn, nemlig den danske cupvinneren fra 2020 Mors/Thy.
– En kamp som varierte veldig. Periodevis er vi gode, mens i vi andre perioder ikke er fullt så gode. Angrepsspillet generelt var ganske bra, selv om vi kanskje bommet litt for mye. Litt mer nøyaktighet foran mål så hadde vi nok et annet resultat, er målvakt Kristijan Jurisics oppsummering av fredagens kamp.

Skryt
Jurisic trekker frem Jakob Lorentzens innsats i forsvarsarbeid da unggutten kom innpå utover i kampen.
– I tillegg presterte Olaf bra og spesielt fra 7-meter, vurderer Jurisic.
Frederik Børm ser frem til en ny kamp lørdag.
– Jeg var ikke verdens beste idag, men heldigvis er det en ny kamp i morgen (red.anm: lørdag), avslutter Frederik G. Børm til oifarendal.no.

Lørdagens kamp mot Mors/Thy har kampstart 14:00 og streames og kommenteres av ØIF Arendal Medias Einar Lande Johansen her.