SISTE: Slik gikk første treningskamp i Danmark – ØIF Arendal

SISTE: Slik gikk første treningskamp i Danmark

ØIF Arendal fikk det ikke helt til å stemme og måtte gi tapt mot eliteklubben Lemvig-Thyborøn i den første treningskampen i Danmark fredag ettermiddag.

Kristijan Jurisic og ØIF Arendal tapte 32-26 fredag ettermiddag mot den danske toppserieklubben Lemvig-Thyborøn.

Vi kommer tilbake med flere reaksjoner fra kampen i løpet senere i ettermiddag.

Lemvig-Thyborøn holdt ØIF Arendal på en armlengdes avstand i treningskampen og gikk til pause med 19-16. I begynnelsen av andre omgang festet danskene et ytterligere grep på matchen – som var preget av rullering og testing av ulike konstellasjoner. ØIF Arendal-trener Heine E. Jensen var tydelig på at helgens tre kamper skal brukes til nettopp å få enda flere – og forhåpentligvis gode svar hva relasjoner og konstellasjoner angår.

Dog, danskene økte ledelsen 25-18 etter en svak ØIF-periode etter hvilen. Deretter fant spillerne noe bedre ut av det hele – og særlig en flyver signert Magnus Søndenå til 23-27 skapte god stemning på ØIF-benken. Vitamin-innsprøytningsscoringen hjalp likevel ikke nevneverdig på statistikken ettersom Lemvig opprettholdt flyten og vant oppgjøret 32-26.

ØIF Arendal stiller uten Fredrik U. Venemyr, Laurits Rannekleiv og Herman Thysted i helgens og mandagens kamper i Danmark.

ØIF Arendal møter Mors-Thy lørdag. Kampen streames og kommenteres av ØIF Arendals egen kommentator Einar Lande Johansen her fra klokken 14. Kampen er gratis å se.