JENSEN: – Vi må gjenskape de første tjue så ofte som mulig – ØIF Arendal

JENSEN: – Vi må gjenskape de første tjue så ofte som mulig

Selv om det ble nok et tap mot et sterkt dansk lag i helgen, ser Heine E. Jensen lyspunkter. Mandag venter Holstebro.

Heine E. Jensens elever tapte lørdag mot Mors-Thy.

– De første tjue minuttene av kampen var bra. De siste ti minuttene av førsteomgangen var greit nok, men i andreomgangen spiller vi langt fra det nivået vi ønsker å være på, oppsummerer Heine E. Jensen lørdagens treningskamp mot Mors-Thy i Danmark.

16-13 til 33-22
For førsteomgangen hadde flere lyspunkter, men etter hvilen gikk lyset. Jensen sier et av de viktigste målene er å bygge bredde i stallen og dermed blir spilletiden tilnærmet lik for de fleste spillerne i troppen i oppkjøringskampene.
– Vi må gjenskape de første tjue minuttene så ofte som mulig mot tøff motstand. Mot Holstebro (red.anm. kommende mandag) blir det vårt klare mål. En annen ting som er bra er at alle spillerne er med og at noen ikke er blitt skadet, avslutter Heine Jensen etter 33-22 mot Mors-Thy.

PS: Mandagens kamp mot den ærverdig storklubben TT Holstebro har avkast klokken 13:00. Kampen produseres og kommenteres av ØIF Arendal Medias Einar Lande Johansen.