BLOGG: Sommerfugler, kribling, nervøsitet – og råskap! – ØIF Arendal

BLOGG: Sommerfugler, kribling, nervøsitet – og råskap!

Våre faste supporterbloggere, Svermens Ingrid Sunde og Kari Sunde, er mer enn klare for en helg med håndball i ypperste verdensklasse.

Kari Sunde og Ingrid Sunde.

Endelig!

Vi har telt ned dager og timer, draktene har lagt klare i lang tid, endelig er helgen her! Det er helt rått, vi skal få se den ene toppkampen etter den andre i Norges flotteste arena. 

Vi innrømmer at det kribler i kroppen, sommerfugler i magen, vi er spente på hva sesongens utgave av vårt kjære ØIF Arendal kan utrette mot gigantene Aalborg, Magdeburg og Bjerringbro-Silkeborg. 

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/11/dette-er-helgens-kampprogram/

Vi har sneket oss inn på ett par treninger nå under oppkjøringen og vi liker det vi ser. Til tider går det så fort at vi mister pusten, det er kraft og «trøkk» i hver eneste satsing og duell og stemningen i troppen virker utrolig bra. Vi fikk pratet med både Heine og Luka og det er en trener-duo vi virkelig har troa på! Det gjorde utrolig godt å se både spillere, trenere og oppmenn igjen og nå skal vi endelig få se de i kamp.

Hadde målet vært å gå ubeseiret gjennom oppkjøringen hadde nok ØIF Arendal invitert andre lag til turneringen sin. Men tøff motstand passer våre ØIF-spillere bra og vi er sikre på at det vil bli en helg med bratt læringskurve som kan gi noen overraskelser. 

Vi gleder oss selvfølgelig mest til å se ØIF Arendal i aksjon, men innrømmer at oppgjøret mellom Magdeburg og Aalborg ligger helt der oppe. Det blir så kult! 

For oss er det uforståelig at billett-salget har gått trådt. At folk ikke benytter denne muligheten til å se noen av Europas beste lag kjempe mot hverandre? Nå håper vi selvsagt at det er mange «last minute» tilskuere som kjøper billetter. Vi vil ha stemning og jubel fra så mange som mulig! Så vår oppfordring er: klikk dere inn på appen og kjøp billett nå!

Nå gjelder det å få timene på jobb unna, hjem en liten tur for å skifte til favoritt-plagget, og komme seg til Sparebanken Sør Amfi. Vi gleder oss til å møte våre gode venner i ØIF familien, gi og motta gode klemmer, nyte god håndball og heie og juble for våre helter i rødt og svart! 

Vi går inn i en magisk og uforglemmelig helg, den skal nytes, ses i hallen!