40 (!) mål på én omgang – se 2.omgang nå! – ØIF Arendal

40 (!) mål på én omgang – se 2.omgang nå!

ØIF Arendals nye danske playmaker Mathias Larson øyner håp om seier mot Aalborg etter en jevn førsteomgang i Sparebanken Sør Amfi.

Dragos Hantaru og Mathias Larson markerte seg begge i debuten i førsteomgangen mot Aalborg.

Lagene har fulgt hverandre tett i første omgang. ØIF Arendal gjorde nærmest et rent hockey-rekke-bytte midtveis i omgangen. Da var sto det uavgjort på måltavla i det som mildt sagt ble en målrik omgang. Lagene ga seg ikke før det sto 22-18 (!) på tavla i Sparebanken Sør Amfi.

Det klabbet litt mer defensivt utover i omgangen, og ØIF Arendal slet spesielt mot islandske Aron Palmarsson. Han viste gang på gang hvorfor han er en av håndballverdens aller største stjerner og sørget nærmest alene for at danskene skaffet seg en liten luke i Sparebanken Sør Amfi og ledelse til pause.

For ØIF Arendal viste særlig Magnus Søndenå, Jørg William Fiala Gjermundnes, Mario Matic, Mathias Larson og Dragos Hantaru seg frem for hjemmepublikummet før hvilen.

2.omgang ser du direkte TV2 Sport 2.