STRUPSTAD: – Jeg skal ikke legge skjul på at dette er en stor overgang – ØIF Arendal

STRUPSTAD: – Jeg skal ikke legge skjul på at dette er en stor overgang

Etter fem dager som ØIF Arendal-spiller fastslår Aksel A. Strupstad at det nye livet i Arendal er en stor overgang for ham.

Aksel A. Strupstad på trening mandag kveld.

– Det er flere spillere med høyt nivå her enn i Bækkelaget og to lagsrekker som er tenkt brukt mye. I Bækkelaget ble det mye belastning på 7-9 spillere. Jeg var veldig spent før på miljøet og nivået i troppen før jeg traff gutta for første gang sist fredag. En kjempefin spillergruppe der alle inkluderer alle, selv om konkurransen om spilletiden er knallhard. Starten har vært veldig fin for min del. Det ser bra ut, fastslår Aksel A. Strupstad overfor oifarendal.no tirsdag kveld.

Flytte
Onsdag morgen bytter Strupstad og resten av de nye spillerne ut fysisk trening med flytting av kontormøbler for klubben. Deretter blir det ny håndballtrening på ettermiddagen. Tirsdag var det fysiske tester på Lunderød og Strupstad oppsummerer egen form og resultat slik.
– 3000 meteren gikk kjempebra for min del. Jeg satt ikke ny personlig rekord, men kom under 13 minutter. Rekorden min ble satt da jeg veide 10-15 kg mindre, sier den ferske ØIF Arendal-spilleren som ble kåret til årets strekspiller i Rema 1000-ligaen sist sesong.

Prikket inn
Strupstad sier at egentreningen gjennom sommeren har vært et steg opp for hans del.
– Det har blitt en del løping og styrke gjennom sommeren og jeg føler at jeg har truffet litt tidligere på formen enn tidligere. Det skyldes at jeg har vært litt flinkere i øktene mine gjennom sommeren enn tidligere år. Jeg føler meg veldig klar for en tøff oppkjøring, mener han.

På plass
Strupstad har kjøpt leilighet på Romstølen – et innspill fra Sparebanken Sør Amfi. Alt ligger med andre ord til rette for en sømløs dag mellom trening, fritid og trening. I august får Strupstad – i likhet med resten av ØIF Arendal-troppen – en pangstart på sesongen når Aalborg, Magdeburg og Bjerringbro-Silkeborg gjester Strupstads nye by og hjemmearena.
– Jeg gleder meg veldig og det blir en opplevelse for livet antakelig. Lagene vi møter har verdensstjerner over hele linja. Det blir en fin test både for laget og meg med tanke på hvor vi står hen målt mot verdenseliten, avslutter Aksel A. Strupstad.