LAURITS: – Jeg tar nye steg hver dag – ØIF Arendal

LAURITS: – Jeg tar nye steg hver dag

ØIF Arendals publikumsfavoritt Laurits Rannekleiv brakk albuen for over et år siden. I mars kunne han begynne å kjenne på håndballen igjen. Mandag var han på plass da oppkjøringen for alvor ble kastet i gang.

Laurits Rannekleiv ble operert for et komplisert albuebrudd i november i fjor.

– Utrolig deilig å være i gang, selv om jeg har en jobb å gjøre før jeg kan spille igjen. Jeg har brukt sommeren godt med fysisk trening på det jeg kan jobbe med, men må fortsatt ta tiden til hjelp når det gjelder denne her, sier han og ser på albuen som ble operert i november i fjor.

Deltok
Den store strekbamsen var mandag med på en rekke øvelser, men holdt seg unna en del av kastøvelsene.
– Det går fremover. Albuen er langt bedre nå enn før sommeren, men seriestarten er ikke innenfor rekkevidde. Planen er å belaste albuen tyngre mer og mer fremover. Målet er å komme tilbake på banen, smiler Laurits Rannekleiv.
Rannekleiv skadet albuen i en intern treningskamp i oppkjøringen i fjor sommer. Tre brudd og et lettbånd ble konstatert røket. Operasjonen på Ullevål i november i fjor tok syv timer.
– Det ser veldig bra ut med de nye spillerne her og Heine. Jeg kan ikke la Børm, Jakob og Strupstad (red.anm: ny strekspiller fra Bækkelaget) få alt av spilletid når sesongen er godt i gang. Det er deilig å komme i gang, men jeg må være tålmodig, avslutter Laurits Rannekleiv.

For håpet om å se Laurits i ØIF Arendal-drakta igjen er ikke borte.