Venemyr & co avsluttet med å gi rundjuling – ØIF Arendal

Venemyr & co avsluttet med å gi rundjuling

Frederik U. Venemyr er fornøyd med egen og ungdomslandslagets innsats i turneringen som ble ferdigspilt lørdag.

Fredrik Venemyr. Arkivfoto.

– Jeg er ganske fornøyd med egen innsats mot Island torsdag, selv om jeg hadde litt å gå på i forsvarsspillet. Mot Tyskland ble det rett og slett stang-ut-kamp for min del, mens jeg er fornøyd med avslutningen mot Nederland, oppsummerer Fredrik U. Venemyr egen innsats i turneringen i Tyskland som ble avsluttet lørdag kveld.

Ny kontrakt
Venemyr skrev i vår kontrakt med ØIF Arendal og har de siste årene vært fast inventar på yngre landslag. Venemyr. Mot Island torsdag satt venstrekanten inn fire mål i 32-29 i kampen som endte 32-29 favør Norge. Fredag viste det tyske vertskapet seg som hakket hvassere enn Venemyr & co. Tyskerne vant 31-26. Venemyr satt inn ett mål i oppgjøret. I EM i januar overrasket Nederlands seniorlandslag med blendede og hurtig håndball, men mot Norges ungdomslandslag var det Venemyr og Norge som viste solide takter. Hele 40-22 (!) endte den tredje kampen i Nations Cup for Norges del. Venemyr satt inn tre mål i oppgjøret.

– Det klaffet godt for oss mot Island og mot Nederland, men litt for mange tekniske feil og bomskudd ble avgjørende mot tyskerne. Vi er også godt fornøyd med at vi klarte å nullstille oss til dagens kamp mot Nederland, sier Venemyr til oifarendal.no lørdag kveld.

Ungdomslandslaget møter Portugal, Sverige og Spania i Scandiberico 27.-29. juli i Nordstrand Arena i Oslo. Det blir lagets siste forberedelser før EM i Montenegro i august.