FIALA STORSPILLER – AMPERT – SE 2.OMGANG! – ØIF Arendal

FIALA STORSPILLER – AMPERT – SE 2.OMGANG!

Det er ampert og full fyr i teltet i Nye Jordal Amfi. Jørg William Fiala Gjermundnes har vært outstanding.

Jørg William Fiala Gjermundnes er for alvor skrudd på i Nye Jordal Amfi.

Det står 19-19 på måltavla etter en forrykende førsteomgang i Nye Jordal Amfi mellom ØIF Arendal og Elverum.

VIL DU BLI BEDRE KJENT MED JØRG WILLIAM FIALA GJERMUNDNES? SJEKK NEDERST I ARTIKKELEN:

Førsteomgang
Kampen startet på best tenkelig vis for ØIF Arendal. Jørg William Fiala Gjermundnes åpnet med å sette inn 1-0 i første angrep. Samme mann satt inn 2-0 og 3-1 før det ble amptert utpå banen. Endre Langaas holdt seg ikke unna avkastsonen og ble mildt belønnet med gult kort. Deretter overtok Elverum momentet og ledet 5-3 etter 8 minutters spill.
Olaf R. Hoffstad, som har levert et solid sluttspill, meldte seg på og reduserte til 4-6. Elverum gikk opp til 4-7. Da viste Fiala seg frem igjen og hamret inn 5-7 – hans fjerde på under ti minutters spill i Nye Jordal Amfi.
Like før halvveis i omgangen reduserte Olaf R. Hoffstad på ny, til 7-8 på straffekast. Like etter utlignet Lars Jakobsen til 8-8.
Etter 18 minutter tok ØIF Arendal igjen ledelsen til 10-9, signert Frederik Børm. Han satt ØIF Arendals tredje scoring fra egen banehalvdel. Da hadde ennå ikke Magnus Søndenå vært på banen for ØIF Arendal, men høyrebacken markerte seg i første angrep og satt inn 11-10 like etter at han kom inn for klubblegenden Sondre Paulsen etter drøye 19 minutter.
Lagene fulgte hverandre tett. Etter 21 minutter hamret Elverums Eric Johansson inn 13-13 – med tilhørende utvisning til Richard Lindstrøm.
Om Jørg William Fiala Gjermundnes var solid i første halvdel av omgangen, viste danske Lars H. Jakobsen at han ikke skulle være noe dårligere til å hamre ballen i mål da han fikk muligheten. Jakobsen satt inn tre mål i omgangen.
Deretter måtte Frederik Børm ta en runde på utvisningsbenken, til store protester fra ØIF-benken. Med kun fire utespillere utlignet Elverum til 14-14.
Etter en timeout fikk ØIF Arendal på ny solid fart av startblokkene. Sander L. Simonsen og Jørg William Fiala Gjermundnes økte ledelsen til 17-15 drøye tre og et halvt minutt før pause. Drøye minuttet senere sto det 17-18 (!) på tavla. Tobias Grøndahl løp inn tre raske mål for Elverum før Magnus Søndenå fløy inn 18-18 to minutter før slutt. Det står 19-19 til pause.

Elverums Stig Tore Moen Nilsen er østerdølenes beste spiller i første omgang. Han har satt inn syv mål i første omgang.