Ny målfest – leder med tre! – ØIF Arendal

Ny målfest – leder med tre!

ØIF Arendal lå under 0-2, men derfra og ut var ØIF Arendal effektive i første omgang hjemme mot Halden.

Sander L. Simonsen jubler etter scoring i første omgang hjemme mot Halden.

Før kampen markerte publikum og spillere fra begge lag sin sympati for krigen og de grufulle scenene som utspiller seg i Ukraina. Det var et flott skue i Sparebanken Sør Amfi.
Da kampen startet var Halden det førende laget. Hanne Nystrøm sørget for 1-0 etter to minutter spill og Joshya Grace doblet ledelsen før ØIF Arendal kom i gang for alvor. Tre raske mål av Magnus Søndenå, Lars Jakobsen og Mario Matic sørget for 6-4 etter ti minutter.

ØIF Arendal – og særlig duoen Søndenå & Matic var særdeles effektive. Etter tjue minutter sto det 13-10 favør ØIF Arendal. Haldenserne bet seg fast imidlertid fast og fem min før pause sto det 16-13. ØIF Arendal slet særlig med å få tak på gjestenes høyreback Joshua Grace og venstreback Jonas Jensen. ØIF Arendal leder 19-16 til pause.

Mario Matic (5 mål) og Magnus Søndenå (6 mål) er mestscorende så langt.