Hvem av disse to fikk full pott på børsen? – ØIF Arendal

Hvem av disse to fikk full pott på børsen?

Hvem var ØIF Arendals bestemann i kampen mot Bergen? Kristijan Jurisic eller Mario Matic? Sjekk hvem som fikk flest poeng på børsen.

Mario Matic og Kristijan Jurisic leverte på ny varene.

Mario Matic var nok en gang toneangivende da ØIF Arendal slo Bergen 36-30 etter å ha ledet 17-14 til pause. Playmakeren styrer spillet som han vil, og hadde 14 målgivende pasninger i kampen mot Bergen. Noen av innspillene til danske Frederik Børm på streken er av svært høy klasse. Mario Matic får toppscore av ØIFs egen jury – det vil si 5 poeng.

ØIFs målvakt, Kristijan Jurisic, leverte også en god kamp. Han hadde en redningsprosent på 44 i første omgang, men så gikk det 19 minutter av andre omgang uten redninger. Redningene i andre omgang kom imidlertid da ØIF Arendal trengte det som mest. Bergen reduserte til 26-28 da Jurisic vartet opp med noen viktige parader. Målvakten kom dessuten på scoringslista i kampen, men han bommet også to ganger på åpent mål. 3 poeng går til Jurisic.

2 poeng går til høyrekant Sander Løvlie Simonsen. Sander hadde 100 prosent uttelling og scoret 6 mål i kampen. Han gjør dessuten en solid kamp i forsvar.

1 poeng er det forsvarsgeneral Frederik Børm som får. Børm ender opp som toppscorer for ØIF Arendal. 7 mål noterer han seg for.

Det gis alltid 5 poeng for beste ØIF-spiller, 3 poeng til nest beste, 2 poeng for nummer tre og 1 poeng til nummer fire. Juryen i kampen besto av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.