Skindlo og Norge med full pott – ØIF Arendal

Skindlo og Norge med full pott

Arendalsjenta Fanny Skindlo og Norges juniorlandslag vant samtlige kamper i en turnering i Tsjekkia i helgen.

Fanny Skindlo. Arkivfoto.

Tidligere Trauma og Grane Arendal-spiller Fanny Skindlo spiller til daglig i eliteserienklubben Tertnes i Bergen, men i helgen var hun med da Norges juniorjenter vant tre av tre i en turnering i Tsjekkia.

Etter å ha ha beseiret Island og Tsjekkia henholdsvis torsdag og fredag, lå alt til rette for strake før kampen mot Sveits lørdag. Skindlo satt inn tre mål i 33-18 seieren mot Sveits.

– Halvveis i førsteomgang klarte vi å riste av oss Sveits. Vi spilte disiplinert forsvar, hadde gode målvakter og mye fart fremover som gav oss mange sjanser. Avril Mikkelsen Frei viste fram duellstyrken sin fremover, og vi hadde to gode målvakter i Tora Tande-Elton og Johanna Fossum. Vi viste en bredde i et lag der alle bidro med sine kvaliteter. Det var en gjeng som la inn god innsats, viste mye idrettsglede og viste et tydelig ønske om å prestere som et lag, sier trener Bente Lunke Norum til handball.no.

Vi gratulerer Fanny!