GLADNYHET:- Dette styrker utvilsomt sjansene våre – ØIF Arendal
logo

GLADNYHET:- Dette styrker utvilsomt sjansene våre

ØIF Arendal kan etter hektisk møtevirksomhet den siste uka stille med sitt beste tilgjengelige mannskap i semifinalen i NM neste torsdag.

Eirik Heia Pedersen blir tilgjengelig i kommende ukes semifinale mot Fjellhammer.

– Jeg er spilleklar og tilgjengelig mot Fjellhammer. Bjørn-Gunnar og min arbeidsgiver har funnet en løsning som gjør dette mulig, bekrefter Eirik Heia Pedersen til oifarendal.no.

På jobb
Klubblegenden la som kjent opp etter forrige sesong, men er hentet inn igjen i ØIF-troppen frem til nyttår for å styrke laget, særlig med bakgrunn i Laurits Rannekleiv (langtidsskadet), Herman Thysted (langtidsskadet) og Lars Jacobsen (usikker grunnet ankelskade) sine skader.
Heia Pedersen er primært hentet inn for å styrke forsvarsspillet i perioden, når han ikke er i turnusjobb i Hammerfest. Neste torsdag skulle han egentlig ha vært på jobb i Hammerfest, og dermed utilgjengelig i kommende ukes semifinale. En god dialog og avtale med Heia Pedersens arbeidsgiver gjør at han likevel meldes klar til dyst i semifinalen.
– Vi har hatt en god dialig med MDE og de har vært positive til å finne en løsning. Løsningen er nå på plass, noe som innebærer at Eirik blir tilgjengelig for oss i semifinalen. Det er vi takknemlig for, opplyser daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

En kamp unna!
For det er liten tvil om at Heia Pedersens erfaring og kvaliteter har kommet godt med etter comebacket for en liten måned siden. Nedenes-mannen er også en av tre spillere i dagens spillertropp som bidro til cupfesten i romjula 2014. De to andre er Sondre Paulsen og Kristijan Jurisic. Hovedtrener André Jørgensen Hofstøl var for øvrig sentral som spiller da klubben tok sitt første nasjonale tittel. For alle som kan si ØIF-historie farget flere tusen arendalitter Oslo rød og sort denne jubeldagen i romjula 2014. Skal det skje må ØIF Arendal ta revansj mot Fjellhammer, som vant høstens seriekamp lagene mellom i Sparebanken Sør Amfi.
– Cupfinalefesten i 2014 var sykt gøy, særlig med de rammene som var da. Det er noe jeg har lyst til å oppleve igjen. Det optimale hadde vært om det blir ØIF Arendal – Elverum i et fullstappet Spektrum, sier Heia Pedersen til oifarendal.no.