Jacobsen tilbake på treningsfeltet – ØIF Arendal

Jacobsen tilbake på treningsfeltet

Lars Jacobsen tester ut ankelen på trening denne uka, men semifinalen borte mot Fjellhammer til uka kommer høyst sannsynlig i tidligste laget.

Lars Jacobsen er på godt humør selv om ankelen ikke er restituert. Onsdag prøvde han seg på ny i ordinær trening, dog med selvpålagte restriksjoner for å ikke ta unødige sjanser.

– Det går så der, forteller Jakobsen på spørsmål fra nettredaksjonen om hvordan hans vonde ankel har tålt et par rolige treningsøkter.

Frister
For det er en kjensgjerning at det er en krevende øvelse å holde gamle sirkushester unna når det lukter semifinale i cupen om en uke. Jakobsen venter for øvrig på svar på MR-undersøkelse og tar det derfor ytterst forsiktig på trening om dagen.
– Lars tester og prøver ut ankelen. Det er for tidlig å si noe konkret om prognoser eller hva som må til for å få ham i spill igjen, opplyser André Jørgensen Hofstøl.
For det er liten tvil om at semifinalen er en motivasjon som selv kan få skadde ankler til å gå i glemmeboka for en stakket stund.
– Eller?
– Nei, altså nå tester jeg ankelen. Den er ikke som den bør være. Jeg venter på tilbakemelding på en del ting som vil avgjør veien videre. Så får vi se, men det er klart at vi snakker om en semifinale her, smiler Lars Jacobsen før han tar se i det:
– Samtidig må jeg være tålmodig. Ankelen er ikke god, legger han til.

Dermed skal det et aldri så lite under til for at Jacobsen blir å se på banen i semifinalen mot Fjellhammer neste torsdag.