Røk på stjernesmell – ØIF Arendal

Røk på stjernesmell

Lørdag kveld røk Sander Sagosen og Kiel på en stjernesmell i den tyske serien lørdag.

Illustrasjonsfoto.

For oddsen på at Tus-N-Lubbecke skulle slo Kiel – med Sagosen tilbake på banen, var satt til rundt 12 i odds hos de ulike bettingselskapene – eller enda høyere enn som så – før kveldens kamp i Bundesliga. Oddsen på at Kiel skulle hente to nye og oppskriftsmessige poeng lå før kampen på rundt 1.08-1.20 i odds. På godt norsk betyr det sikker seier.

Før kampen lå vertskapet på nedrykksplass, mens Kiel lå på tredjeplass i det som omtales som verdens hardeste håndballiga for menn. Vertskapet vant 29-25, selv om Sagosen var tilbake på banen og satt inn syv mål i oppgjøret. Harald Reinkind satt inn ett mål for den nord-tyske storklubben.

Dermed har Kiel skaffet seg et vanskelig utgangspunkt i jakten på nok et tysk seriegull, med fire poeng opp til ubeseirede SC Magdeburg som også har en kamp til gode. Ivan Eres’ gamleklubb Fuchse Berlin har 15 poeng og innehar andreplassen.

Med lørdagens overraskende tap fikk Sagosen en heller laber inngang på helga, før han – etter etter en rekke nyhetsnettsteders viten den siste uka – står klar til å bli presenteret som Kolstad-spiller fra og med 2023/2024-sesongen.
Kolstad har ikke bekreftet hva søndagens pressekonferanse skal handle om, utover at pressen er innkalt til klokken 15 før Rema 1000-ligaen kampen mot Haslum søndag. ØIF Arendal spiller som kjent borte mot Bækkelaget klokken 17 søndag.