Pizzabakeren på Kystveien fyller ti år! – ØIF Arendal
Hva med bursdagsfeiring

Pizzabakeren på Kystveien fyller ti år!

Denne uka er det 10 år siden vår samarbeidspartner Pizzabakeren på Kystveien åpnet. Det blir feiret i tradisjonen tro. Med pizza og et godt bursdagstilbud – selvfølgelig!

For det skapte stor jubel og nysgjerrighet da Pizzabakeren åpnet dørene i lokalet på andre siden av veien for båthavna i Mortenstø/Songe høsten 2011. Siden har arendalitter vært trofaste gjester og bestiller av pizza til hverdag, helg og fest. Denne uka er det altså ti år siden avdelingen åpnet.
– Først og fremst har vi et fantastisk produkt. Pizzabakeren ved Kystveien ligger lett tilgjengelig for folk til og fra jobb. Vi har nok også truffet på at vi kun tilbyr takeaway, slik at avdelingen kan drives med lave kostnader og lavere omsetning enn våre konkurrenter, sier markedsansvarlig Aleksander Tolfsen.

Skryter
Tolfsen benytter også anledningen til å skryte av av de ansatte.
– Konseptet kan være så bra det bare vil, men om man ikke har dyktige ansatte som leverer blir det vanskelig. De ansatte fortjener stor honnør, er fremoverlente og ønsker å få det til. De er rett og slett kjempeflinke, skryter han.
I anledningen bursdag, jobber de ansatte på spreng gjennom hele uka for å mette sultne arendalitter.
– Tilbudet med medium pizza for en hundrelapp varer helt til søndag klokken 22, sier Tolfsen som avslutningsvis trekker frem tilhørigheten Pizzabakeren og ØIF Arendal-familien har sammen.
– Så nå er det bare å feire?
– Selvsagt, avslutter en fornøyd markedsansvarlig Aleksander Tolfsen i Pizzabakeren som også minner om avdelingen på Myrene i anledningen.