TIDLIGERE ØIF-spiller: – Det er en tøff trekning, naturligvis – ØIF Arendal

TIDLIGERE ØIF-spiller: – Det er en tøff trekning, naturligvis

Det sier tidligere ØIF Arendal-spiller og nåværende Fjellhammer-spiller Herman Gjekstad til oifarendal.no etter dagens semifinaletrekning.

Tidligere ØIF Arendal-spiller Hermann Gjekstad scorer her mot hans nye klubb, Fjellhammer, høsten 2019. Lagene møter hverandre to ganger den neste måneden – 22. oktober i Rema 1000-ligaen i Sparebanken Sør Amfi og ikke minst i semifinalen i NM torsdag 11. november på Østlandet.

– Dette er en tøff trekning naturligvis, men slik blir det uansett i en semifinale, sier Hermann Gjekstad som forlot ØIF Arendal i vår til fordel for nettopp semifinale-motstander Fjellhammer.

Gamle kjente
Gjekstad sier det alltid er gøy å møte gamle lagkamerater, men gleder seg også til å spille semifinalen foran en forhåpentligvis stapp full Lørenskoghall.
– Jeg tror det blir en kul kamp. Det er ingen tvil om at ØIF Arendal er store favoritter. Vi møter mange gode og erfarne spillere som har levert solid så langt denne sesongen. ØIF Arendal er en storklubb som kjemper i toppen år etter år, men for vår del er dette kun andre sesongen i eliteserien, sier han videre.

Alt kan skje
Selv om forskriftmessig plasserer favorittstempelet på gamleklubben, sier han at kampen om finalebilletten tross alt er åpen.
– Heldigvis kan alt skje i NM, sier Hermann Gjekstad som sier han trives godt i sin nye klubber like utenfor Oslo.
Og neste fredag møter han gamle lagkamerater i Sparebanken Sør Amfi til dyst i Rema 1000-ligaen, før lagene skal kjempe om den ene ledige finalebilletten torsdag 11. november til cupfinalen i Oslo Spektrum 29. desember.

Gjekstad har satt inn 14 mål i Rema 1000-ligaen så langt. I cupen har han foreløpig ikke scoret mål for sin nye klubb.