SUPPORTERBLOGG: VINN ELLER FORSVINN! – ØIF Arendal

SUPPORTERBLOGG: VINN ELLER FORSVINN!

Cupkampene er noe ekstra. Vi får bare en sjanse. Nervene er i høyspenn. Cupen er følelser og vi drømmer alle om en nytt 2014. Det er VINN ELLER FORSVINN!

Hver eneste kamp ØIF Arendal spiller betyr mye for oss, men det er noe ekstra med cupkampene. Vi får bare en sjanse, det kommer ingen ny kamp dersom vi taper, og det er alltid ekstra nerver før en sånn kamp. 

Det er mange som mener vi har vært heldige med trekningen. At vi har hjemmebane er selvsagt en stor fordel, motstanderen derimot er det ingen som må undervurdere. Det fikk vi erfare i semifinalen 2018 hvor Halden kunne juble i vår egen storstue etter ettmålsseier. Den sitter i kroppen enda!

Vi mener det er vår tur nå! Det nærmer seg syv år siden den magiske kvelden hvor vi vant over Elverum og kunne planlegge romjul i Oslo. Vi er kun to kamper unna, det høres så lite ut men vi vet det blir vanskelig! Støtten fra tribunen kan bli helt avgjørende, og vi håper og tror at alle som drømmer om Oslo Spektrum blir å se i Sparebanken Sør Amfi i ettermiddag. Vi var 2400 på tribunen i romjula 2014, hvor mange av de har sikret seg billett til dagens kamp? 

Vi gleder oss til å se våre fantastiske spillere i aksjon igjen! Forventningene er store, får vi se Magnus «on fire»? Han var virkelig den store spilleren i oppgjøret mot Kolstad sist onsdag! Hva med Mario? Han har imponert i kamp etter kamp, samarbeidet med Frederik på linja og innspillene hans gir oss gåsehud og det er så kult når han setter fart og finter seg gjennom selv! Hva med en flyver eller to fra Sander eller Sondre? William har vunnet alles hjerter, vi elsker energinivået hans og måten han feirer mot oss supportere – vi håper det blir mye av det! Olaf som er tryggheten selv, snapper han ballen og løper inn kontring etter kontring? Og sist men ikke minst: fortsetter Kristijan storspillet mellom stengene? 

Cup er cup, det handler om å være 100% tilstede når kampen blåses igang! 

Vi er klare, vi skal gi alt! Ses i hallen i god nok tid til kampstart klokken 17!

GOD KAMP!  Hilsen Svermen!