KAMPDAG: Gutta har en semifinale fra 2018 å hevne i ettermiddag – ØIF Arendal

KAMPDAG: Gutta har en semifinale fra 2018 å hevne i ettermiddag

Sondre Paulsen og ØIF Arendal har en semifinale fra 2018 å hevne i dag klokken 17 mot Halden. Vi har sett på den øvrige statistikken mot haldenserne.

Sondre Paulsen og ØIF Arendal spiller i kveld kvartfinale i NM mot Halden klokken 17 i Sparebanken Sør Amfi.

I kveld skal Sondre Paulsen, Magnus Søndenå og resten av ØIF Arendal-spillerne spille mot laget som «alltid» mister halve stallen etter sesongslutt, erstatter dem med nye og overrasker sesong etter sesong. Denne sesongen er intet unntak. ØIF Arendal har også et bittert tap i semifinalen i 2018 å hevne i kveldens kamp.

For det er et Halden med en god porsjon selvtillit som tropper opp i Sparebanken Sør Amfi i kveld. Jan Thomas Lauritzens menn vant onsdag kveld overbevisende 31-23 mot Fjellhammer i Remmenhallen og har plassert seg inn på en fin 7.plass på tabellen så langt denne sesongen. Halden slo for øvrig ut Bækkelaget i 4.runde 34-29. ØIF Arendal kommer inn i oppgjøret med 32-32 fra torsdagens høydramatiske seriekamp mot Kolstad friskt i minnet. Ser man bort fra de siste fem minuttene av det oppgjøret, spilte ØIF Arendal en god, fartsfylt kamp mot trønderne.

Hvis vi utelukkende ser på statistikken mellom ØIF Arendal og Halden de siste årene, har ØIF Arendal tallene på sin side i seriespillet. ØIF Arendal har vunnet de to siste oppgjørene med henholdsvis 24-22 (2020) og 32-22 (2019) i seriespillet, mens Halden vant 30-24 på nyåret i 2019. Spoler vi tre år tilbake i tid vant Halden den nevnte semifinalen i cupen – i Sparebanken Sør Amfi – med 27-26 over ØIF Arendal. Før det ergerlige tapet i semifinalen i cupen den gang, vant ØIF Arendal hele fem kamper på stripe mot haldenserne – i seriespillet. Eller som Sondre Paulsen sier til oifarendal.no før dagens kamp: – Det er det bitreste tapet jeg har vært med på.

Før sesongen satt ØIF Arendal seg mål om å komme blant de fire beste lagene i de tre hjemlige turneringene. Det betyr at kun seier er godt nok i Sparebanken Sør Amfi i kveld.

Og revansje mot Halden! Kampen starter klokken 17 i Sparebanken Sør Amfi og billetter kjøpes i appen eller på nettsiden.