KVARTFINALE I DAG:- Dette er de gøyeste kampene å spille – ØIF Arendal

KVARTFINALE I DAG:- Dette er de gøyeste kampene å spille

Det mener Kristijan Jurisic før ettermiddagens kvartfinale mot Halden i Sparebanken Sør Amfi. Nøkkelen i dagens kamp blir å stå distansen ut. For det er enkelt i kveld: vinn eller forsvinn!

Kristijan Jurisic er klar for ettermiddagens kvartfinale mot Halden i NM i Sparebanken Sør Amfi.

– Viktige kamper krever selvfølgelig mye mer av hver og en av oss, men det er disse kampene som er de gøyeste å spille. Jeg har en positiv følelse inn mot kampen, sier Kristijan Jurisic til oifarendal.no.

Distansen
Mot Kolstad torsdag spilte ØIF Arendal en god, underholdende kamp – helt frem til det gjensto fire minutter. Kampen endte 32-32, som nærmest ble for et tap å regne for ØIF-gutta. I ettermiddag handler alt om å stå distansen ut.
– Vi må ta med oss de tingene som var gode i kampen mot Kolstad og luke vekk de dårlige tingene. Det er viktig at vi står hele distansen for at vi i det hele tatt skal ha en sjanse til å sikre oss semifinale-billetter, mener Jurisic.

Revansje
For det er ikke nok å bare stå distansen ut. 2018-tapet fra semifinalen i cupen skal også hevnes i ettermiddag, men hvordan?
– Det er selvsagt vanskelig å forutse hvordan kampforløpet blir. Halden har som alltid levert over all forventning. De har en svært dyktig trener (journ.anm: Jan Thomas Lauritzen), som klarer å få det beste ut av hver enkelt spiller til tross for utskiftningene de har mellom hver sesong. Det blir knalltøft, avslutter Kristijan Jurisic som også ble en liten poengvinner i siste sekund mot Kolstad da han reddet Gabriel Setterbloms langskudd.

Men, i ettermiddag deles hverken ut poeng eller tabellplasseringer. Det deles ut et stk semifinalebillett – eller en billett et steg nærmere Oslo Spektrum.

HAR DU IKKE KJØPT BILLETTER TIL ETTERMIDDAGENS KVARTFINALE KLOKKEN 17? Kjøp i app eller på nettsiden.