– Vi gikk rett og slett tomme for krefter – ØIF Arendal

– Vi gikk rett og slett tomme for krefter

Det ble bokstavelig talt en tung kveld for André Jørgensen Hofstøl og spillerne i Frankrike.

André Jørgensen Hofstøl og trenerkollega Luka Panza kan ikke dvele lenger med kveldens affære i Frankrike. Søndag venter Elverum i Rema 1000-ligaen.

– Vi gikk tomme for krefter og fikk ikke opp energinivået som kreves for å henge med i kamper som dette, fastslår Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no like etter kampslutt.

Fra lyst til mørkt
ØIF Arendal startet kampen på en god måte og ledet midtveis i første omgang. Deretter begynte de franske stjernene, med de meritterte profilene Roman Lagarde, William Accambray og Kristjan Ørn Kristjansson i spissen, å sette fart på eget spill. ØIF Arendal begynte en lengre rekke med bomskudd og feil. Slikt blir straffet hardt på dette nivået. Fra å ligge under med 16-13 til pause, sto det hele 40-22 da den tyske dommerduoen blåste av kampen
-Skulle vi ha vunnet idag, måtte alle spilt kommet opp på toppnivået. Det skjedde ikke og det hjelper heller ikke at vi er midt inne i et knalltøft kampprogram om dagen, sier en skuffet André Jørgensen Hofstøl.

Gruppespill
Dermed er det Jørgensen Hofstøls franske trenerkollega Thierry Anti som kan følge spent med på torsdagens gruppespill-trekning i EHF sine lokaler. PAUC er nå en av 24 lag som skal spille EHF European League denne sesongen. Torsdag trekkes de fire gruppene.