Ingen grense uten testing – ØIF Arendal

Ingen grense uten testing

ØIF-gutta er i skrivende stund på vei over grensa til Sverige for å spille eliteturnering i Skøvde. Men, før det kan spilles – eller reises noe som helst, må det testes.

Atle Evensen passer på og følger opp gutta i Sverige. Her må vår ny-signering Magnus Søndenå i ilden for en hurtigtest. Vestfoldingen debuterte for ØIF Arendal i gårsdagens kamp mot Herkules.

Etter gårsdagens kamp og 32-26 seier mot Herkules i Skienshallen, bar det rett tilbake på hyttene i Helgeroa, før troppen – etter en hall-økt på morgenkvisten i dag, vendte nesen østover mot Sverige og Skøvde. Men på formiddagen i dag troppen gjennom obligatorisk testing. Fast febermåling er også en del av det faste regimet.

Men, det er ikke bare håndball, klister og riktig mat og drikke som guttene må passe på. Smittevernsreglementet på toppnivå krever enn annen oppmerksomhet i treningshverdagen, enn resten av oss må følge om dagen. Derfor var det ingen bønn da støtteapparatets Atle Evensen tok frem de påkrevde testpinnene før innreise til Sverige. Alle ble raskt klarert og dermed kunne gutta passere grensen.

Gutta er snart på plass i Skøvde. I morgen venter GUIF Eskilstuna. Lørdag venter Skøvde samme sted.