NM-kampen er berammet – ØIF Arendal
Frederik Børm og André Jørgensen Hofstøl i samtale. Bildet er tatt på trening 29.7.2021

NM-kampen er berammet

Frederik Børm og ØIF Arendal skal som kjent møte 2.divisjonslaget Randesund i 2.runde i NM. Nå er det som blir sesongens første, offisielle kamp berammet.

Richard Lindstrøm og Frederik Børm. Bildet er tatt på trening 29.7.2021

Det er snart syv år siden ØIF Arendal vant sitt første, siste og historiske NM-gull. Det er kanskje på tide å gjenta bedriften, men da må først 2.divisjonslaget Randesund fra Kristiansand i 2.runde av NM – eller cupen om man vil.

Lagene er enige om å spille- det som blir det første oppgjøret – i 2.runde – på veien mot Spektrum, tirsdag 24. august.

Det blir en hektisk uke for ØIF-gutta. Fire-fem dager senere skal ØIF Arendal etter planen til Polen for å spille kvalifisering til EHF European League mot Gornik Zabrze. Onsdag 1. september er det serieåpning hjemme mot vår rivaler fra Kristiansand Topphåndball. Helgen deretter er det etter planen returoppgjør mot Gornik Zabrze. Man kan med andre trygt si at sesongen starter med et brak.