Slik endte beach-EM for Andre Lindboe & co – ØIF Arendal

Slik endte beach-EM for Andre Lindboe & co

Vår tidligere stjernespiller var med på laget – som tross mye godt spill, tapte 2-0 for Portugal i kampen 5.plass i EM beachhåndball. Dermed røk også beachguttas mulighet for å kvalifisere seg direkte til VM.

Tidligere ØIF Arendal-spiller Andre Lindboe og beachgutta endte på 6.plass i EM, som ble spilt i Bulgaria. Danmark ble europmester.

Ifølge handball.no fulgte Norge og Portugal hverandre tett i første periode. Med sekunder igjen sto det uavgjort 18-18, men rotet bort muligheten. Portugal lot seg ikke be to ganger og scoret like etter. I andre periode vant Portugal 24-14 og vant til slutt 2-0 sammenlagt.

Dermed tok portugiserne den «livsviktige» 5.plassen, som gir VM-billett. Andre Lindboe og Norge endte på 6.plass. Lindboe scoret to 2-poengere i dagens oppgjør og endte opp med 4 målpoeng i kveldens kamp.

– Det var ikke noe gøy å spille den dårligste kampen vår som den siste kampen i mesterskapet. Vi hadde lite energi i angrepet, og veldig dårlig uttelling på mål. Jeg syns vi spilte bra bakover, og hadde gode målvakter, men med for dårlig skyting røk også VM-plassen og det er bittert.
Det var en gjeng gutter som var langt nede her i stad, men om ei uke eller to klarer vi kanskje å være fornøyde totalt sett. Vi har tross alt ikke spilt kamper sammen siden mesterskapet i 2019, og var veldig spente på hvordan det kom til å gå i dette EM. Vi har nok totalt sett prestert over det vi kunne forvente, men det er litt vanskelig å se det nå, sier landslagstrener Anders Holand Pettersen til handball.no søndag kveld.

Danmark vant mesterskapet, etter søndagens finaleseier over Kroatia.