Fanny og Norge på 9.plass – ØIF Arendal

Fanny og Norge på 9.plass

Norges juniorjenter, med arendalsjenta og kommende Tertnes-spiller Fanny Skindlo på laget, spilte seg stort opp i EM og endte til slutt på 9. plass. Det ble klart etter en sterk avslutning på mesterskapet i går.

Grane Arendal-spiller Fanny Skindlo har levert et solid EM for 2002/2003-jenetne i mesterskapet i Slovenia. Skindlo skal som kjent fortsette karrieren i eliteserieklubben Tertnes kommende sesong. FOTO: EHF

Åpningen på mesterskapet ble av det harde slaget, men juniorjentene spilte seg gradvis bedre utover i mesterskapet. I går ble «snuoperasjonen» – etter tre tap i de tre første kampene – avsluttet ved å slå Tsjekkia 33-27. Dermed endte laget på 9.plass.

I gårsdagens kamp om 9.plassen ledet Norge komfortabelt 15-8 til pause, og holdt ledelsen utover i omgangen. Skindlo, som har gått sin håndballskole i Trauma og de siste årene i Grane Arendal, scoret ett mål i gårsdagens batalje. 2002-modellen har for øvrig spilt flere solide kamper i mesterskapet. Mot Sveits fredag, ble hun banens beste spiller og scoret fem mål.