Dette er ØIF Arendals nye styreleder: – Vi skal gjøre du stolt – ØIF Arendal

Dette er ØIF Arendals nye styreleder: – Vi skal gjøre du stolt

Nedig-sjef Bjørn Jensen ble enstemmig valgt som ny leder i ØIF Arendal på årsmøtet i går kveld. Han overtar lederklubba etter Erik Smedsrud.

Avtroppende Erik Smedsrud (t.v) får blomster av påtroppende leder av ØIF Arendal, Bjørn Jensen. Bildet ble tatt på årsmøtet mandag kveld.

-Jeg har sagt til å bli ny leder fordi jeg tror på menneskene som driver klubben. Det er en ydmyk mann som har sagt ja til å overta etter Erik (red.anm: Smedsrud, mangeårig styreleder), sier Bjørn Jensen.

Sponsor
Foruten hans mangeårige engasjement som sponsor gjennom Nedig, har den gamle fotballspilleren for Rygene og Grane sakte, men sikkert blitt en del av ØIF Arendal-familien. Hans datter har også vært aktiv håndballspiller. Hands er med andre ord blitt lov hos Jensens.
– Selv om det akkurat nå er krevende med permitteringer, usikre forhold knyttet til avviklingen av seriespill og sluttspill – og den generelle situasjonen samfunnet vårt, står likevel ØIF Arendal i startgropa på et nytt eventyr. Vi ser fremover, og jeg er både ydmyk, spent og ikke minst nysgjerrig på hva vi sammen kan få til i årene fremover, sier den ferske håndball-lederen og næringslivslederen.

ØIF Arendal i 2025
Langtidsplanen, som skal vise retning for klubben fremover mot 2025, ble også lagt frem på årsmøtet. Jensen legger ikke skjul på at byen og klubben har mye å glede seg til – om planene forblir virkelighet. Han minner om at stikkordet er hardt, strategisk arbeid over tid.
– Det er lett å lage planer, desto mer krevende å få visjonene realisert. Utfordringen er enorm, men min drivkraft i dette er troen på at vi kan bygge videre på det gode fundamentet som ligger her. Hemmeligheten er å ta små, nye steg hver eneste dag. Jeg hadde ikke gått inn i dette, om ikke min tro på menneskene i klubben hadde vært sterk. Vi skal egentlig bygge et nytt ØIF Arendal-eventyr i årene fremover, gjentar en engasjert Jensen.

På vei
For de som ikke har lest planen: ØIF Arendals langtidsplan inneholder en rekke punkter om hvordan klubben skal gjenerobre posisjonen som Norges beste klubb og samtidig spise kirsebær med større europeiske klubber.

Jensen trekker frem Arendals generelle næringsutvikling, Arendalsuka og hvordan denne har løftet byens status, samt den kommende etableringen av batterifabrikken Morrow – med ringvirkningene en slik etablering gir.
ØIF Arendal skal være en aktør som skal samle, engasjere og gjøre sørlendinger og nordmenn stolte. Det er en kraftig visjon, men jeg tror på dette. Det nye styret har solid kompetanse og erfaring fra næringslivet, avslutter ØIF Arendals nye styreleder Bjørn Jensen.

Eller med andre ord: Gjøre håndball-Norge stolt.