Blir dagens kamp en duell mellom disse to kameratene? – ØIF Arendal

Blir dagens kamp en duell mellom disse to kameratene?

Andre Bergsholm Kristensen og Magnus Langeland går et stykke tilbake i tid. De ble nemlig kjent med hverandre når begge ble en del av et satsingslag i Sandefjord. Nå står de på hver sin side av banen for to ulike klubber.

Andre Bergsholm Kristensen, det unge keeper talentet til ØIF Arendal fra Sandefjord gleder seg spesielt til å møte gamle kjente i dagens match. Men han forteller at det er kanskje er en spesielt spiller vi skal holde et ekstra øye til, en kar som vi har nevnt et par ganger før, men som fortsatt utgjør en stor trussel for våre gutter, nemlig Arendalitten Magnus Langeland.

For tidligere i uken fortalte Andre Bergsholm Kristensen at han i sin tid på satsingslaget i Sandefjord møtte og gikk på samme skole som Magnus. I tillegg spilte de på samme lag og var i samme vennegjeng. Han fortalte videre at han er en generell god duellspiller og vinner mange mann mot mann dueller. Scorer mye mål, både av gjennomspill og av å skyte, og rett og slett er en som ØIF Arendal må holde et ekstra øye med i dagens kamp.

For statistikken er som følger:

Magnus Langeland er Sandefjord sin mest scorende spiller så langt i år og ligger på en 22. plass totalt på toppscorerlisten i ligaen. Han har 51 mål totalt (44 mål og syv 7.metere) og er skarp om dagen.


Han ene er fra Sandefjord, han andre er fra Arendal. Allikevel spillere de for «motsatte» klubber i forhold til hvor de er fra. Kan dagens kamp bli en duell mellom de to kameratene?

Kan det tenkes at det blir en duell mellom disse to spillerne i dag? For i dagens match er det store sjanse for at de to kameratene vil stå mann mot mann med hverandre ved flere anledninger. Forhåpentligvis for oss så håper vi at det er vår egen Andrè Bergsholm Kristensen som går seirende ut til slutt. Vi kommer i hvert fall til å følge denne interne kampen i dagens kamp og det tror vi at du også burde!

Se dagens kamp på direktesport.no fra kl.17:00