ØIF Arendal kapteinen: – Det blir en mer åpen kamp enn folk tror! – ØIF Arendal

ØIF Arendal kapteinen: – Det blir en mer åpen kamp enn folk tror!

Kristian Rammel har den siste tiden slitt med en vond rygg og har i henhold til smertene kun spilt forsvar i kamper. Nå forteller ØIF Arendal kapteinen at han føler seg bedre og at han er klar for semifinalen!

ØIF Arendal kapteinen, Kristian Rammel forteller at han er gira for den kommende kampen mot Nærbø og at potten med NM-cupfinale er noe som frister veldig. Men den høyreiste ØIF Arendal kapteinen har den siste tiden slitt med en vond rygg, men forteller nå at han er langt på vei til å bli frisk og melder seg av den grunn klar til semifinalen mot Nærbø i morgen.

– Først og fremst, så går det mye bedre med ryggen. Jeg har vært til MR og hos spesialist. Jeg fikk konstatert at skaden ikke var så alvorlig som fryktet. På trening har jeg følt meg veldig lite stiv, og mye mer mobil enn på lenge. Så det er deilig at det går fremover, for ryggplager er noe av det verste jeg vet.

Men selv om han er klar så er det ikke bare utelukkende positive nyheter å komme med, for ØIF Arendal kapteinen tror oppgjøret mot Nærbø blir langt tøffere enn hva folk tror.

– Jeg tror det er en mer åpen kamp enn folk tror. For å bruke verdens største klisjé, så lever slike kamper sitt eget liv. Nærbø spiller uten press og kan tukte hvem som helst på sin hjemmebane, så vi vet at vi kommer til en knalltøff bortebane. Samtidig er fokuset som alltid på oss selv. Får vi i gang det forsvars- og keeperspillet som vi har hatt de siste kampene, skal det mye til for at de skal slå oss. Når det gjelder inngangen til kampen, så tror jeg vi heller skal bruke anledningen til å være ekstra skjerpet og ekstra gira. Det er mange her som har spilt viktige kamper før, så jeg tror vi skal takle det presset på en god måte. Vi gleder oss veldig!

Hva tanker gjør du deg rundt om å nå en cupfinale i din første sesong som ØIF Arendal kaptein?

– Jeg er selvfølgelig veldig gira på å nå en cupfinale, det vet jeg alle gutta er. Selv om det ikke kommer til å bli de samme rammene som det pleier, så er det slike kamper man trener og spiller for hver dag. Det er lenge siden ØIF Arendal har vært i en cupfinale, så det er alle i klubben veldig gira på å gjenskape, forteller han.

Hvordan ser du for deg en eventuell cupfinale vil bli?

Det er vel i hovedsak to ting som blir annerledes. Det ene er at jeg tror at kampen vil bli spilt i en annen hall enn Oslo Spektrum, og det andre er at det blir mye mindre folk. Som et resultat av dette vil rammene rundt bli veldig annerledes. Men for å komme dit må vi igjennom en beintøff semifinale, så vi har alt fokus på Nærbø. Gutta står på hver dag.

Kan du sette ord på hvor viktig NM og en eventuell cupfinale er for klubben?

– Jeg syns alle i og rundt klubben virkelig hadde fortjent dette. Det er folk som står på dag ut og dag inn for at vi spillerne skal ha det best mulig, og i tillegg har vi gutta stått på og trent vanvittig bra i hele høst, så er det naturlig at jeg syntes at vi fortjener det. Vi har generelt prestert godt i hele høst, så å komme til en cupfinale ville vært fortjent, syns jeg.