– Det blir uvirkelig å bli nevnt sammen med de store ØIF Arendal heltene! – ØIF Arendal

– Det blir uvirkelig å bli nevnt sammen med de store ØIF Arendal heltene!

Josip Vidovic har muligheten til å slå flere fluer i en smekk i dagens kamp mot Kolstad. For statistikken viser til at han kan få samtlige runde tall både på antall scorete mål, gulekort, 2 minutters og kamper. Det er naturligvis siste nevnte som Vidovic er mest gira over!

Dagen er kommet hvor Josip Vidovic for alvor kan begynne å kalle seg en fullverdig Arendalitt. For i dag kan han få sin kamp nummer 200 for klubben. Det er det bare 4 stykker som har fra før og det er ikke hvem som helst heller.

For listen består av Eirik Heia Pedersen, 357 kamper, Sondre Paulsen, 349 kamper, Per Kenny Ekman, 219 kamper, David Andre Rui, 201 kamper. Navn som vi alle kan framlengs og baklengs i søvne. At Josip Vidovic nå skal tilføye seg disse 4 legendene og bli nummer 5 som krysser 200 kamper for klubben er noe som betyr mye for han.

BAKGRUNN: Søndag kan denne spilleren tre inn i legendenes rekker med 200 kamper!

– Først og fremst så vil jeg jo si at det er veldig artig og veldig tilfeldig at jeg kan få så mange «runde tall» på engang. Men i kampens hete så er det nok ikke det jeg vil tenke mest på.

Det som han derimot kommer til å tenke på er at denne kan bli hans 200 kamp for klubben.

– Ja, det vil jeg nok gi en liten tanke før jeg eventuelt løper ut på banen. Det er uvirkelig å kunne bli nevnt på en slik liste som har «Utelukkende» lokale helter på, mens han ler litt av at Per Kenny Ekman (I likhet med han) kanskje ikke helt nøyaktig går under tittelen som «lokalhelt».

En ting er i hvert fall sikkert. Josip Vidovic blir som Per Kenny Ekman (som har 8 sesonger i klubben) sett på av alle som en lokal ØIF Arendal helt og vil fortsette å være det i lang tid fremover når han nå tilføyer seg en solide plasseringer på listen over antall kamper for Norges mest offensive håndballklubb!

LES OGSÅ: Supportbloggen – Kolstad – Velkommen tilbake!