– Vi ser veldig bra ut for øyeblikket! – ØIF Arendal

– Vi ser veldig bra ut for øyeblikket!

ØIF Arendal trenerteamet forteller at gutta har hatt en svært god treningsuke etter kampen mot Viking. Stemningen er god og smilende sitter løst på feltet.

Det er god stemning i troppen om dagen. For på banen så sitter smilende løst og er ofte forbundet med en god latter. En kan se at gutta trives på banen, slik forklarer ØIF Arendal trenerteamet statusen i troppen før morgendagens kamp mot Kolstad.

– Vi har en svært positiv gjeng nå. Ting går godt for oss om dagen, vi har gode økter og ser en god utvikling i troppen. I tillegg så er konkurransen om plassene svært god, alle er påskrudd og det er gøy å se, sier Marinko Kurtovic.

Det gode humøret vil uten tvil gi ØIF Arendal et løft i den kommende kampen mot Kolstad. Men også trønderne er i godt humør. De kommer fra noen gode og positive oppgjør den siste tiden og har klatret oppover tabellen siden sist lagene møttes.

Riktig nok så møttes lagene i NM-Kvartfinalen, hvor det var vinn eller forsvinn, men ØIF Arendal trenerteamet tror på et likt oppgjør som sist.

– Kampene mot Kolstad er ofte fysisk tøffe kamper. Slik forventer vi også denne kampen blir. Det er alltid gøy å møte de røde fra Trondheim, for det er alltid jevne oppgjør.

– Men slik som vi pleier så har vi gjort mye analyse av Kolstad ved hjelp av diverse verktøy som video, så vi har, selv om vi kjenner de godt fra før, fått enda bedre kontroll på hva de kommer med. Men det betyr ikke at vi kan legge oss nedpå og ta det med ro av den grunn. Slik som Laurits Rannekleiv sa i intervjuet tidligere i uken så må vi være på. Er vi det så skal Kolstad slite med å få med seg poeng herfra.

Potensielt så kan ØIF Arendal overta tabelltopp igjen dersom Drammen skulle gjøre det vanskelig for Elverum hjemme. Tenker dere noe på det?

Nei, det tenker vi ingenting på. Vi fokusere på oss selv og det vi kan gjøre og ser ikke noe på tabellen før poengene skal telles opp i vår.

LES OGSÅ: (TV) Laurits Rannekleiv før oppgjøret mot Kolstad

Bildegalleri fra NM-kvartfinalen mot Kolstad. Se flere bilder fra kampen her >>