Det tidligere ØIF Arendal talentet, Niklas Moltke klar for ny klubb! – ØIF Arendal

Det tidligere ØIF Arendal talentet, Niklas Moltke klar for ny klubb!

Det unge talentet som har gått i gradene hos ØIF Arendal er nå klar for en ny klubb. Etter at han reiste fra ØIF Arendal så har han vist seg godt frem for Skjern i Danmark, men nå går turen hjem igjen til Norge.

Det tidligere ØIF Arendal talentet reiste foran 19/20 sesongen til Skjern for å gå på skole og satse på håndball.

Etter klubb bytte den gang så sa han at det var spennende å trene med noen av de beste i den danske ligaen. For i Skjern finner man nemlig flere stjerner, og da blant annet den norske landslagsstjernen, Bjarte Myrhol

Nå er Niklas Moltke på vei hjem igjen, men da betydelig lengre nord enn Arendal.

For det tidligere ØIF Arendal talentet som er født på juleaften i 2000 er nemlig klar for FyllingenBergen. Det melder FyllingenBergen på sine hjemmesider.

– Jeg har diskutert fremtiden sammen med min danske trener i Skjern. Da muligheten med FyllingenBergen dukket opp var vi begge enig i at det kunne være en god arena for meg videre. FyllingenBergen har rykte på seg til å være flink å utvikle unge spillere og jeg ser virkelig frem til å spille for dem, sier Moltke.

FyllingenBergen treneren Fredrik Ruud er meget fornøyd med å få det tidligere ØIF Arendal talentet på laget…

– Vi har sett litt på Niklas en stund, men da vi fikk skade i troppen så aktualiserte behovet seg plutselig langt mer. Vi får inn en spiller som kan bidra både som venstre bakspiller og i midten. Han er ung, sulten og har gjort en veldig god jobb i Skjern. Nå gleder vi oss til å hjelpe han videre i utviklingen sin hos oss.

Vi ønsker Niklas Moltke lykke til i Bergen og velkommen tilbake til Norge!