Supporterbloggen – Kolstad – velkommen tilbake! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – Kolstad – velkommen tilbake!

Håndballen stenges ned i land rundt oss, europacup henger i en tynn tråd for flere norske lag. Men for oss er det Rema 1000-ligaen som gjelder og jeg venter på at klokka skal bli 17.00, da blåses kveldens kamp i gang.

Kolstad som i tidligere sesonger har lagt på topp den første delen av sesongen ligger per nå på en 6.plass med 11 poeng på 10 kamper. Vi har allerede erfart hva de har å by på, og Kolstad kommer til Sparebanken Sør Amfi for å revansjere tapet i kvartfinalen. 100% tilstede og 100% innsats må til for å sikre en viktig seier. Viktig for å holde oss helt der oppe og puste Elverum i nakken og viktig for å beholde god-følelsen og selvtilliten mot neste oppgave, semifinalen i cupen.

Les også: -Vi ser veldig bra ut for øyeblikket!

Jeg er klar for å se et hjemmelag som blør for drakta og gir 100% i 2×30 minutte. Med visshet om at det er 4 uker til neste hjemmekamp skal hvert sekund nytes, og jeg er sikker på at våre fantastiske spillere viser seg fra en annen side enn det vi fikk se forrige hjemmekamp. Det er ingen hemmelighet at 2 av mine favoritter er Eirik og Sondre. I dag håper jeg Eirik fortsetter å storspille og blir kåret til banens beste. Hans defensive innsats i kamp etter kamp er imponerende. GOD KAMP!