(TV) Klubblegenden skal gjøre ØIF Arendal enda bedre! – ØIF Arendal

(TV) Klubblegenden skal gjøre ØIF Arendal enda bedre!

Han er et kjent navn for alle arendalitter og har vært med på det meste som topphåndballspiller. Nå skal Andrè Jørgensen Hofstøl gjøre ØIF Arendal enda bedre!

Det kom neppe som noen overraskelse når det tidligere ble meldt om at Andrè Jørgensen Hofstøl går over i en mer profesjonell stilling som sportssjef i klubben. Han har lenge fungert som en sportslig leder, og forklarer nå forskjellen mellom hans tidligere stilling kontra det å være sportssjef og hva slags fordeler det vil skape for klubben. Andrè forteller også om hvordan hans tidligere karriere kan være med på å styrke klubben og hvor han ser for seg at ØIF Arendal er om 5 år. Alt dette og mer kan du se i TV-intervjuet like under.