Sjekk de flotte bildene fra kampen mot Viking! – ØIF Arendal

Sjekk de flotte bildene fra kampen mot Viking!

Vikings eminente fotografer, Trine Nessler Wichmann og Hans Lie, yter ØIF Arendal en fantastisk service. I samarbeid med klubben sin har de oversendt bilder fra søndagens kamp slik at ØIF Arendals supportere, gjennom vår nettsider, skal få nyte høydepunktene gjengitt gjennom fotolinser.

Viking Håndball har servert ØIF Arendal fantastiske biler tatt av de to ivrige og svært dyktige fotografene Hans Lie og Trine Nessler Wichmann.

– Vi har latt oss imponere og inspirere av Vikings store hjerte i forbindelse med søndagens kamp. Først tok Svein Axel Johannsen kontakt med oss for å by Svermen eksklusive billetter til kampen i Stavanger. I den forbindelse har de holdt av egen inngang og egen tribunedel til «våre». Alt i hht. koronaregler og vel så det, forklarer en imponert daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

– Og etter kampen ønsker klubben og fotografene Hans Lie og Trine Nessler Wichmann å by våre supportere høydepunkter i form av bilder fra kampen helt verderlagsfritt. Viking har lagt en ny standard for samarbeid som både gleder og inspirerer oss.

Og her er bildene fra søndagens kamp: