Allikevel ingen landslagsbonanza for ØIF Arendal… – ØIF Arendal

Allikevel ingen landslagsbonanza for ØIF Arendal…

Norges Håndballforbund (NHF) har tatt en klok om enn så kjedelig beslutning. Alle landslagsaktivitetene planlagt i Skien i starten av november er avlyst.

Norges Håndballforbund melder på sine sider at all landslagsaktivitet planlagt i Skien til uken er avlyst. Bakgrunn er koronasituasjon.

Det betyr at at rekruttlaget på herresiden, Juniorgutta (født 2000/01) og U-gutta (født 2002/03) som skulle samles i Skien blir værende i sine klubber.

LES OGSÅ: – Jeg gleder meg helt sykt

Det betyr at det bare er A-landslaget som skal møtes. Og heldigvis for Olaf Richter Hoffstad, så ryker ikke hans landslagsdebut!

– Det er kjedelig å måtte avlyse, ikke minst for de innkalte spillerne. Det er lagt ned mye arbeid i å sikre at alt skulle være forsvarlig. Men vi tar dette valget fordi vi ikke ønsker å ta noen som helst sjanser, slik smitteutviklingen er for tida.

BAKGRUNN: – Tidenes landslagsbonaza i ØIF Arendal

– Hvis noen av spillerne hadde blitt syke, ville det fått svært store konsekvenser for både cup- og seriespill, sier generalsekretær i Norges Håndballforbund, Erik Langerud.

Kjøper du viltburger hos Egon i oktober, bør du si ØIF når du bestiller. Da får du 15% rabatt på burgeren!

På rekruttlandslaget skulle Hermann Vildalen vært på samling. Videre var det vår eminente målvakt André Bergsholm Kristensen og et annet av våre stortalenter som skulle ha visst seg frem på Juniorlandslaget, Jørg William Fiala Gjermundnes.

Også U-landslaget skulle hatt spillere fra Arendal på laget. Jakob Falk Lorentzen, som er endel av elitestallen sammen med «etablerte» Herman Thysted var ment å være våre representanter!

Forhåpentligvis får våre gutter mulighet til å møte igjen, neste gang det er mulig å samle landslagene.