Sjekk denne vanvittige utviklingen til Lars! – ØIF Arendal

Sjekk denne vanvittige utviklingen til Lars!

Da Lars Jakobsen reise fra ØIF Arendal midt i sesongen 2016/2017 til fordel for dansk håndball, var det toppscoreren i eliteserien som tok turen til Danmark. Mye tyder på at storskytteren er på vei tilbake til nettopp toppscorer taktene fra avskjedssesongen!

Dersom du bestiller viltburger hos Egon i oktober, får du 15% rabatt ved å si ØIF!

Lars Jakobsen hadde en ekstra trøbblete vårsesong. Da koronaen slo til var mulighetene til å holde formen ved like, ganske begrenset i Hellas. Det var med andre ord en formidabel jobb å gjøre etter ankomst til Arendal.

Nå er konkurransen ekstra stor på vensteback. Hermann Vildalen har vært det foretrukne førstevalget når han er tilgjengelig. Eirik Heia Pedersen liker seg også absolutt best i denne spilleposisjon. I det siste har også Jørg William Fiala Gjermundnes «annonsert» at det er flere som aspirerer til spilletid i samme posisjon. I tillegg sitter en pur ung Herman Thysted utålmodig på benken, klar til å «fyra av» skudd så fort muligheten byr seg. Og med stor suksess har vi sett ved flere anledninger.

Denne situasjon har også begrenset Lars Jakobsens muligheter innledningsvis på sesongen. Men i Hermann Vildalsens skadefravær har har imidletid Lars Jakobsen tatt for seg på en slik måte at konkurransen må sies å være særdeles spennende, sett fra et ståsted hvor vi ønsker å være best av alle lagene i alle posisjoner!

For Lars har ikke ligget på latsiden. Sammen med trenerapparatet og ØIF Arendals fysiske trener, Hans Olav Uldal, er det lagt ned et solid stykke arbeid som nå er i ferd med å vise resultater.

Les også: – Vi har signert Lars Jakobsen (første gang i 2015)

Ser man utelukkende på Lars Jakobsens målscoringsstatistikk ser man noe særdeles spennende:

ØIF Arendal vs. Halden – 0 mål
Falk vs ØIF Arendal – 1 mål
Sandefjord vs ØIF Arendal – 2 mål
BSK vs ØIF Arendal – 4 mål
ØIF Arendal vs Haslum – 1 mål
Fyllingen vs ØIF Arendal – 0 mål
ØIF Arendal vs Kr.sand – 2 mål
ØIF Arendal vs Drammen – 2 mål
ØIF Arendal vs Kolstad – 7 mål (Hermann ble skadet)
ØIF Arendal vs Nærbø – 3 mål
Runar vs ØIF Arendal – 6 mål

BAKGRUNN: – Lars Jakobsen forlater ØIF Arendal

Og det er ikke bare i målscoringsprotokollen at Lars stadig gjør seg bemerket. Også med advarsler og utvisninger i forsvar. Og ser vi kampene, ser vi at han også blir en stadig mer solid skanse bakover på banen.

Ser man på antall mål scoret i gjennomsnitt ser man en sædeles spennende utvikling hos Lars:

Gjennomsnitt mål første 8 kamper: 1,5 mål pr. kamp
Gjennomsnitt alle 11 spilte kamper: 2,5 mål pr. kamp
Gjennomsnitt siste 3 spilte kamper: 5,3 mål pr. kamp

Joda. Den enes død er den andres brød. Eller som i dette tilfelle. En skade på en medspiller, byr på muligheter for andre i laget. Da er det usedvalig spennende å se hvordan Lars Jakobsen har «timet» formen og hvordan han nå bruker mulighetene.

Lars ligger nok allerde for langt bak for å ta igjen Emil Midtbø Sundal i BSK med sine 59 mål. Med 7,4 scoringer pr. kamp troner Sundal øverst på toppscorer listen i norsk håndball. En liste hvor ØIF Arendals egen Sondre Paulsen er klubbens beste med 42 scoringer og 5,2 i gjennomsnitt.

Men om Lars fortsetter denne formsutviklingen, kommer både han og ØIF Arendal til å bli forrykende gode gjennom årets sesong. Og da er det lov å håpe på mange spennende kamper om de gjeveste titler!

For i de tre siste kampene har Lars tredoblet scoringshyppgiheten fra årets åtte første kamper. Det er en vanvittig utvikling det!

Dersom du bestiller viltburger hos Egon i oktober, får du 15% rabatt ved å si ØIF!