Kampen i kampen: – Han er en komplett ving! – ØIF Arendal

Kampen i kampen: – Han er en komplett ving!

Sindre Heldal ble i fjor kåret som årets venstre kant i Rema1000-ligaen, nå kommer han igjen på besøk i Sparebanken Sør Amfi i jakten på å senke flere målpoeng.

Sindre Heldal kommer opprinnelig fra Bergen og har gått gradene i vestlandshovedstaten før han til slutt ble Nærbø spiller. Akkurat det gjorde han nok lurt i, for som Mario Matic sa i intervjuet sitt så er jærbuene flinke til å få frem gode håndball talenter.

Nettopp dette knyttet til håndball talent kan en trygt si om gutten som er født i 1999, for i fjor ble han belønnet med tittelen som årets venstre kant i Rema1000-ligaen og vant med 22 % av stemmene. Den som var nærmest den gang var Elverums Alexander Blonz.

LES OGSÅ: Supporterbloggen – Storfint besøk fra Jæren!

Selv om dette var fjorårets sesong så sier det litt om hva slags kvaliteter den unge venstrekanten til Nærbø har, noe som Mario Matic også advarer om.

– Han er en rett og slett en komplett ving. Han er god i forsvar men også veldig sterk på kontringer. Han bommer for øvrig veldig sjelden på mål, så det er virkelig en spiller vi må være obs på i dagens match.

Frykter dere han?

– Hehe, nei. Vi frykter ingen. Vi skal fokusere på oss selv og vårt spill og ikke være redd for hva enkelt personer på motstanderlaget kan gjøre. Men som sagt, vi må ha et lite ekstra øye til han.

Nærbø skriver på egne hjemmesider før oppgjøret at de har stor tro på 2 poeng i Sparebanken Sør Amfi. Hva tenker du om det?

– Hehe, spennende. Det skal de få lov å tro. Men vi skal ha kontroll på Nærbø, inkludert Sindre. Det er en kamp vi bør vinne.

Så gjenstår det å se hvem som står igjen som vinnere etter dagens kamp i Sparebanken Sør Amfi. Vi håper naturligvis å hjemmeseier, men da må være gutter våre på og stoppe for eksempel en komplette vingen, Sindre Heldal. Kampen kan du se på direktesport.no fra kl.17:00

LES OGSÅ Mario Matic: – Vi skal ha kontroll på Nærbø