Supporterbloggen – storfint besøk fra Jæren! – ØIF Arendal

Supporterbloggen – storfint besøk fra Jæren!

Søndagskamp blir byttet ut med lørdagskamp, europacupkamp blir byttet ut med seriespill, tribune blir byttet ut med sofa og tromma står i Sparebanken Sør Amfi slik at en annen kan lage liv. Det er klart for en ny og spennende kamp.

Før sesongstart var denne helgen planlagt til europacupkamp, det ble som kjent ingenting av og man fikk mulighet til å fremskynde hjemmekampen mot Nærbø som i utgangspunktet skulle bli spilt i en travel desember-måned. Også denne kampen blir spilt med 50 tilskuere, og det er samarbeidspartnere som får gleden av å sitte ringside når kampen blåses i gang. Så da blir det seriekamp mot Nærbø fra sofaen. Vi er en liten gjeng på 4 som skal se den sammen. Det er gøy å se den sammen med andre håndballvenner når man først ikke kan være i hallen. Kanskje like greit den blir sett hjemme, for i dag blir det høy party faktor. Vi har nemlig lært en ting i denne spesielle tiden, det er fullt mulig å ha det skikkelig moro sammen med få og med forsvarlig avstand. Nå har vi fått beskjed om at smitten er stabil/nedadgående og at kommunen letter opp på smittevernstiltakene. Fra og med tirsdag 13.oktober er Arendal tilbake til «normalen» og følger nasjonale smittevernstiltak, JIPPI, det betyr at vi kan være 200 tilskuere igjen.

I forrige sesong vant ØIF Arendal både borte- og hjemmekampen mot Nærbø. Det er ofte tette oppgjør når disse lagene møtes, og det er spennende fra start til slutt. Jeg synes det er gøy når ØIF Arendal møter Nærbø. Nærbø er et av få lag som ofte har flere supportere med seg både på hjemmebane og bortebane. Det er kamp både på banen og tribunen, og det blir uvant å ikke «krige» om å bli hørt best på tribunen. Selvom vi er motstandere og «fiender» i 2×30 minutter er det alltid god stemning og det er hyggelig med besøk av de blåkledde fra vest i Sparebanken Sør Amfi.

LES OGSÅ: Hør hva spillerne sier om NM-semifinale trekningen!

Som håndballsupporter blir man vant til å lage god stemning når det er kamp, selv om man ikke kan se den i hallen, så er vi klare for å heie guttene til seier fra stua på Vestre Nedenes. Og denne kampen ble plutselig ekstra viktig etter at vi trakk Nærbø som vår motstander i semifinalen i cupen, vi vil ha et psykologisk overtak! Jeg håper på en god håndballkamp med lokal dominans med Eirik og Sondre i spissen. GOD KAMP!