ØIF Arendal vinner stort over Nærbø. Slik var kampen! – ØIF Arendal

ØIF Arendal vinner stort over Nærbø. Slik var kampen!

Slik var kampen mot Nærbø, minutt for minutt!

Saken oppdateres jevnlig når kampen starter. Følg med her for høydepunkter utover kampen!

Dagen startoppstilling for ØIF Arendal er: Andrè Bergsholm Kristensen, Olaf Hoffstad, Hermann Gjekstad, Mario Matic, Lars Jakobsen og Sondre Paulsen.

Kampen er i gang…

Gjestene begynner med angrep…

1′ Nærbø roter i angrep, åpner seg opp for en kontring for ØIF Arendal men Olaf Hoffstad bommer på dagens første avslutning.

2′ Nærbø scoring. Gjestene får dagens første mål med en herlig skåring fra høyrekanten.

3′ Sondre Paulsen avslutter, men over mål.

3′ Nærbø får en kontring etter Sondre sin avslutning men Andre Bergsholm Kristensen står godt og redder!

4′ 1-1 med Sondre Paulsen., ØIF Arendal spiller seg enkelt igjennom Nærbø forsvaret og høyre backen sitter den godt plantet i mål!

5′ Nå skjedde det mye innenfor det siste minuttet. Andrè med flere flotte og gode redninger, men begge lag skårer også på to flotte underarmsskudd. ØIF Arendals var for øvrig fra dansken, Lars Jakobsen.

6′ ØIF Arendal scorer etter et langt angrep, Sondre Paulsen igjen! 3-2 til hjemmelaget nå.

7′ Nærbø spiller seg enkelt gjennom. 3-3 nå.

8′ Sondre Paulsen igjen! Nå med 3 mål så langt! Herlig åpning av Arendalitten. 4-3.

10′ Nærbø står godt bakover. Det tvinger ØIF Arendal til å bruke tid. Har også ente med noen feil fra hjemmelaget. Nærbø har blant annet kontret inn et mål siden sist. 4-4.

11′ Hermann Gjekstad! En litt upresis ball fra målvakt Andrè og det er rett før Nærbø får tak i ballen, men Gjekstad fanger den og drar en liten finte for å få en jærbuing unna. 5-4

12′ Nærbø med mål. 5-5

12′ Sondre Paulsen er på vei igjennom, men blir tatt. De belønnes med kampens første gulekort på spiller nummer 8 hos Nærbø, Haugseng.

13′ et aldri så lite kaos etter at ØIF Arendal bommer på sin sjanse. Det går fort fremover med Nærbø og får til slutt også avsluttet, men dommeren blåser etter at Hermann Gjekstad er litt sent ute. Han blir belønnet med 2 minutter og straffekast til de blå. De sitter de i mål. Nærbø leder nå kampen 5-6.

14′ God mulighet for ØIF Arendal, men treffer stolpen.

15′ Nærbø spiller seg fint igjennom til linjespiller. Han får nesten timevis på å plassere den ballen i mål, men trakker samtidig på streken. Tramp for Nærbø.

16′ William Fiala mål! Han går opp og avslutter fra 9 meter, en herlig scoring fra Kristiansanderen.

17′ Mål Nærbø. Tilbake i ledelsen.

17′ William Fiala igjen! Det er nesten en reprise fra det første målet. Deilig for talentet! 7-7 nå!

18′ Andre Bergsholm Kristensen med en flott redning!

19′ Laurits spilles gjennom, men det rives godt både i drakter og kropp. Nærbø får en fortjent to minutters.

19′ Olaf Hoffstad med sin første. ØIF Arendal tilbake i ledelsen 8-7.

20′ Teknisk feil på Nærbø. ØIF Arendal avslutter langt, utenfor mål.

21′ Han er ON FIRE. Sondre Paulsen igjen med en flott scoring!

21′ Nærbø Timeout på stillingen 9-7 til ØIF Arendal.

22′ Det har for øvrig vært et høyt tempo så langt i kampen. Det er først nå undertegnede fikk tatt seg en slurk med vann..

23′ Nærbø med to raske etter timeouten, 9-9

23′ Hehe, Eirik Heia Pedersen med en liten artig variant. ØIF Arendals angrep blokkeres, men Heia gir gass i gjennom å prøver skubbe ballen i mål. Blir dømt teknisk feil.

24′ William Fiala igjen. Sin tredje fra 9 meter i dag. Herlig!

25′ Eirik Heia Pedersen med 11-10. Han går enkelt gjennom Nærbø forsvaret som roter litt nå.

26′ Merkelig variant og hele Sør Amfi er uenig i dommeravgjørelsen. William på løp og får ballen, men blir tatt sent av en Nærbø spiller, klarer å riste det av seg men har mistet balansen, faller rett inn i en Nærbø spiller og det dømmes brøyt.

27′ Nærbø mål.

27′ ØIF Arendal Timeout på 11-11.

27′ Eirik Heia Pedersen lurer alle! Han tar fart og finter av to mann i Nærbø forsvaret, det gir mål! 12-11.

28′ Teknisk feil for Nærbø i angrep. ØIF Arendal angriper igjen.

28′ To raske mål for begge lag. 13-12.

29′ Siste minutt og Laurits Mo Rannekleiv setter den i buret. Flott av linjespilleren.

29′ Sekunder igjen med Nærbø i angrep. Kristian Rammel pådrar seg et gullkort.

30′ Først redder Andre, så kommer en retur med 1 sekund tilbake. Den blir godkjent som mål og lagene går til pause med 14-13.

Pause.

30′ Så er vi i gang igjen. ØIF Arendal starter 2. omgang.

31′ Olaf Hoffstad med omgangens første mål.

31′ ØIF Arendal med 5-1 i forsvar nå. Nærbø scorer allikevel.

33′ Sondre Paulsen scorer på straffekast.

34′ Nærbø for en 2 minutters. Ikke noe stygt spill, men litt sent inne.

34′ Herlig mål av Laurits, han får en sprett ball inn til linjen som ser ut til å lure seg mellom beina på en Nærbø spiller. Han snur seg om å ligger den flott i nettet.

35′ Nærbø med en flott scoring fra 9 meter.

35′ Nå går det fort her. Mario Matic kommer seg gjennom og scorer. Hans første for i dag vel. Det står nå 18-15.

36′ Grisestygg fra Nærbø!! Flott spill av ØIF Arendal som gjør at Eirik Heia Pedersen kommer seg gjennom, men en Nærbø spiller tar han hånden hans i hoppet. Han fall rett bakover. Kaptein Kristian Rammel tydelig frustrert. Nærbø får 2 minutter.

36′ Sondre Paulsen bommer på tilhørende straffekast.

37′ Nærbø spiller et langt angrep. Hånden kommer opp og skuddet kommer fra 9 meter. Ballen redder Andrè og den går utover sidelinjen. Nærbø begynner på nytt.

38′ Hånden er oppe igjen.

38′ Marinko Kurtovic får gult kort. Litt for engasjert på sidelinjen der.. 🙂

38′ Etter å ha angrepet i det som føles en halv evighet så kommer Nærbø seg sånn halvveis godt igjennom, men Andre redder. Så hopper en Nærbø spiller inn i feltet og dømmes straffekast til Nærbø. Håpløst ropes det fra tribunen i tillegg til en god pipekonsert.

39′ De scorer på tilhørende straffekast. ØIF Arendal går rett i angrep og scorer. 19-16 nå.

40′ Olaf Hoffstad med mål og Nærbø med en to minutters. Det begynner sakte men sikkert å rakne litt for gjestene.

41′ Har du sett en håndballspiller som filmer før? Vel det har vi sett nå. En Nærbø spiller legger seg litt sånn halvveis og blir gjennomskuet av publikum. Det dømmes ingenting og ØIF Arendal rydder unna og topper det det hele med en scoring med Hermann Gjekstad.

42′ Nå er det enveis kjøring. Nærbø roter det til i angrep igjen. Olaf snapper ballen og kontrer inn et mål på åpent mål.

42′ Nærbø timeout på stillingen 22-16.

43′ Nærbø avslutter fra 9 meter. Den går langt over mål.

44′ ØIF Arendal mister ballen i angrep. Nærbø prøver å kontre, men en rask Olaf Hoffstad hindrer det.

44′ Laurits med en ny scoring. 23-16 nå.

45′ Nærbø scorer første mål på 6-7 minutter. 23-17.

46′ Richard Lindström kommer fint gjennom. Han setter ballen rett i målvaktens armer.

46′ Mario Matic med en ny scoring. Herlig for stavangergutten. 24-17.

47′ Andre Bergsholm Kristensen har ikke hatt så mye å gjøre de siste minuttene, men redder på et sjelden skudd fra gjestene.

48′ ny ØIF Arendal scoring. 25-17.

49′ Nærbø spilleren går opp på 10m og setter den knallhardt nede i mål. flott scoring.

49′ Andre Bergsholm Kristensen med ny redning!

50′ Sander Simonsen scorer sin første for kampen på en kontring. Like etter skyter Nærbø fra nærmere 10 meter igjen. Det scores. 26-19.

50′ Nærbø kommer gjennom og scorer. 26-20.

51′ Laurits får ballen på strek, han snur seg og får skutt. Han skyter rett i målvakten men får straffekast. Ikke helt klart hva som skjedde der. Lars Jakobsen kommer inn og tar den og scorer. 27-20.

52′ Hehe, William Fiala spiller kant nå. Men han gjør det utmerket og scorer igjen. 28-20.

53′ Sander Simonsen igjen. 29-20.

54′ Eirik Heia Pedersen med en ball limt oppe i det ene hjørnet. 30-20. Nærbø kollapser.

54′ Nærbø timeout, naturligvis.

54′ En tydelig frustrert danske på Nærbø sin trenerbenk. Forståelig det…

55′ En merkelig 2 minutter for Nærbø som undertegnende ikke så, ettersom at den kom veldig sent uten at det har vært noe stygt spill.

56′ Nærbø med scoring. 30-21 nå.

57′ Lars Jakobsen med nytt mål for dagen. 31-21.

57′ Fin Nærbø scoring!

58′ Jakob Lorentzen og herman Thysted har entret banen, kjekt å se.

59′ Vi går inn i kampens siste spilleminutt. Lars Jakobsen får seg en 2 minutter og er med det ferdig for dagen.

59′ Nærbø scoring.

59′ William Fiala igjennom, men blir tatt. Det hele avsluttes med straffekast fra Thysted. han setter den i mål. ØIF Arendal vinner 32-23. Full fortjent!