Dette sier den «hjemvendte sønn» etter kampen. – ØIF Arendal

Dette sier den «hjemvendte sønn» etter kampen.

Kristian Rammel med en lang fartstid i Bækkelaget var glad for å «komme hjem», men er frustrert over utfallet av dagens kamp.

ØIF Arendal kapteinen har lang fartstid i Bækkelaget. I dag var han tilbake, men i rød og sort drakt og kaptein for et annet lag.

– jeg tenkte ikke så mye på at vi spilte borte mot Bækkelaget. Det er jo en del år siden jeg spilte der nå, så det er ikke så rart lenger. Det var kun å gjøre en best mulig jobb for ØIF Arendal som sto i hode på meg.

Det var nettopp det en fikk oppleve også. For ØIF Arendal kapteinen var svært høylytt bak i forsvar og gjorde en god jobb for å navigere gutta på 6 meteren.

Han forteller videre at Bækkelaget var god i dag.

– det var en god forsvar og keeper i Bækkelaget. Jeg føler vi burde ha vunnet. Det er litt surt… Men vi hadde en periode hvor vi også lå under med 1 mål, så at vi får poeng er vel greit.

Hva kan dette ene poenget bety for ØIF Arendal?

– Hva det kan bety er vanskelig å si. Det er tidlig enda. Det er bedre med 1 poeng enn 0 poeng. Men etterhvert så vil vi nok irritere oss med tanke på at vi ikke vant i dag. Men sånn er det av og til. Nå må vi opp i ringen igjen til neste kamp mot Haslum på onsdag.

Kan vi ta med oss noe av denne kampen inn mot onsdagens oppgjør mot Haslum?

– Ja, forsvarsspillet. Vi spiller årsbeste bak i dag. Visst vi klarer å ta det med oss inn i neste kamp så skal det stange mye fremover for å ikke vinne.