«Ninjaen mellom stengene» – ØIF Arendal

«Ninjaen mellom stengene»

Kristijan Jurisic hadde en fantastisk kamp borte mot Bækkelaget og ble kåret til banens beste. Selv mener han at ØIF Arendal ikke var gode nok i ankomstfasen og hadde uflaks i de avgjørende situasjonene.

Tidligere spilte han med «pannebånd» og hadde hår ned til skuldrene. En kunne fort trekke likheter til en ung Jackie Chan. Slik kunne man også i dag. Kanskje ikke utsendemessing lengre, men for sine fantastiske evner mellom stengene.

For i dagens oppgjør i Nordstrand Arena mot Bækkelaget så skulle målvakten vise seg fra sin beste side og stoppet flere 100% sjanser fra Bækkelaget.

Han oppsummerer kampen som at ØIF Arendal hadde store problemer i ankomstfasen og at de gule og blå for Østlandet gjorde det vanskelig.

– Vi mangler noe i ankomstfasen, vi får det bare ikke til å stemme. Det blir fort mye stress og gjør noen dumme feil. I tillegg så er vi jo uheldig, men vi kan ikke skylde på det. Vi må skape vår egen flaks og ikke overlate det til tilfeldighetene.

– Vi blir også litt sliten utover kampen. Selv om det var mye stillingskrig hvor avslutningene kom fort, så kunne også Bækkelaget bruke tid i angrepene sine. Det var ofte de spilt opp mot passivt, skjøt og vant returen, så var det på an igjen. Man blir fort sliten utover kampen av å være så ekstremt fokusert i så lange perioder.

Hva syntes du om dine personlige bidrag i kampen?

– Tja, det var vel greit nok. Vi slapp bare inn 23 mål, men jeg fikk også god hjelp fra forsvaret. Vi sto veldig godt bakover.

– Det ble fort en krig ut på der. Jeg syntes Bækkelaget var gode, spesielt på å ødelegge spillet vårt. Vi fikk ikke helt tempoet opp der vi ville og de klarte å få det ned. Sånne kamper som dette kommer av og til. Heldigvis fikk vi med oss et poeng i en kamp som alltid er vanskelig for oss.

Er du fornøyd med et poeng?

– Det er et poeng mer enn hva vi hadde tidligere i dag. Det er også et poeng mer enn vi fikk med oss herfra sist, avslutter Kristijan Jurisic.