Sondre har vært Arendal-ambassadør «hele» sommeren! – ØIF Arendal

Sondre har vært Arendal-ambassadør «hele» sommeren!

Arendal er en undereksponert sommerperle. Sørlandets vakreste om du spør oss. Og ØIF Arendal-nestoren og æresmedlemmet, Sondre Paulsen, har gjort sitt i sommer for å markedsføre idyllen. I alle fall innenfor håndballfamilien.

Joda. Arendal er berømt. Kanskje også litt beryktet? Men byen fortjener langt mer oppmerksomhet som kanskje Sørlandets flotteste sommerdestinasjon. Da er det godt at vi har noen ordentlige arendalitter i laget som tar oppgaven på høyeste alvor.

– Joda. Det har blitt god markedsføring til gode venner i håndballfamilien, ler Sondre i sommersolen.

En skal jo ikke se helt bort i fra at scoringsmaskin og omskolert høyreback Paulsen også tenker langsiktig på vegne av klubben når han inviterer både ØIF Arendals tidligere spillere og kaptein på Haslum til idyll i Arendal.

– Her har vi hatt flott besøk av hyggelige håndballspillere som Tobias Gjertsen og Magnus Jøndal. Gode kollegaer fra noen sesonger tilbake i ØIF Arendal.

Ja, hvem ønsker vel ikke Magnus Jøndal tilbake i svært og rødt på et tidspunkt?

Men det er ikke bare tidligere ØIF Arendal-spillere som har vært innom. Det har også kaptein i Haslum.

– Ander Røe har vært på besøk, det er alltid gøy å få vise frem hvordan vi har det i fantastiske Arendal om sommeren, det der kommer med et lurt smil uten at vi er helt i stand til å tolke konteksten.

Når det ikke har vært håndballvenner på besøk, har det vært kortreiste ferieplaner på familen Paulsen.

– Vi har stort sett nytt Arendalferie i vår flotte by. Men noen avstikker har det vært til både Grimstad og Lillesand. Og selvsagt til dyreparken. Der ble det overnatting i Abra Havn. Du kan tro at både store og små koste seg i Kaptein Sabeltanns verden. Vi er virkelig heldige som bor på det «blide» Sørlandet!

Sondre sender en sommerhilsen til hele ØIF Arendal-familien og alle håndballvenner. – Nå gleder jeg meg til å se så mange som vi kan i hallen fremover. Det blir godt å komme i gang med håndballen igjen!