Sondre Paulsen: – Sterk revansjelyst – ØIF Arendal
Sondre Paulsen

Sondre Paulsen: – Sterk revansjelyst

Fyllingen har påført ØIF Arendal to smertefulle tap denne sesongen. Nå vil guttene fra Arendal ha hevn.

Tidligere denne uken nevnte både Sander Simonsen og Kristian Rammel trukket frem at det er hevnens time som står for tur. ØIF Arendals veteran Sondre Paulsen er inne på den samme tankerekka.
– Revansjelysten er sterk, slår han fast.

Han trekker frem de to kampen i september, der det først ble exit fra cupen mot bergenserne, før det ble et nytt tap i seriekampen i Bergen.
– Det var to kamper der som vi ikke var fornøyd med, påpeker han.

Sondre Paulsen

ØIF-veteran, en av klubbens tre æresmedlemmer, trekker frem at det bare er en og en kamp som gjelder fremover.
– Vi vet godt hva vi går til. Fremover må vi seire for å kunne kjempe om medaljer, fremhever han.
– Et tap ligger ikke i tankene våre. Hjemmetap skal vi ikke gå på, uansett hvem vi møter, legger han til.

Sondre trekker frem at guttene la bak seg en god januarmåned, som endte med en borteseier over Kolstad i den første seriekampen etter EM-oppholdet. Det er en giret gjeng som gleder seg til å møte hjemmepublikum igjen.
– Nå er det to måneder siden siste hjemmekamp. Ja, vi er giret på å vise oss frem. Det er lenge siden sist og det skal bli godt å kjenne bruset fra hjemmepublikum igjen, sier han.

Mot Kolstad var det et ØIF-forsvar som fungerte bedre enn tidligere denne sesongen. Det er også nøkkelen denne gangen. ØIF må omstille seg, ettersom Fyllingen spiller et 5-1-forsvar.
– Vi må finne noen gode løsninger for det, samtidig er det bare om å gjøre å gjenta en god prestasjon, den vi hadde mot Kolstad sist, forteller Paulsen.