Fra dette paradiset, til 10 dager karantene i Stavanger! – ØIF Arendal

Fra dette paradiset, til 10 dager karantene i Stavanger!

Vi har fått en fantastisk sommerhilsen fra Dubrovnik hvor Mario Matic koser seg mellom treningsøkter. Nå gleder han seg til ny sesong, men ikke til karantene.

Det er ennå en god stund igjen av egentreningsperioden til elitespillerne, allikevel er det noen som må tenke på returen ganske så tidlig.

– Ja, akkurat det er frustrerende. Jeg må fly hjem allerede på fredag, forteller Mario Matic. Jeg har reservert kjelleren til mor og far i Stavanger. Der blir det 10 dagers karantene.

-Kroatia har vært flinke under hele epedimien, så dette er kjipt. Jeg flyr til Stavanger på fredag og er klar når vi starter opp i Arendal.

Perioden i Dubrovnik har også vært en periode med mye trening.

-Jeg har kost meg veldig i Dubrovnik. Jeg har fått trent godt med styrke og føler meg veldig godt forberedt.

På bildet ovenfor kan de se den fantastiske midtbacken trene styrke i eget styrkerom.

Men det er ikke bare styrketrening han har hatt gleden av. Tradisjonen tro har det blitt godt med trening i vannet også… og skal vi tro ryktene er det svært så anstrengende å spille «håndball» både under og over vann!

-Vannpolo er fantastisk trening sammen med gode venner i Kroatia. Kjempegod trening og masse moro samtidig.

Men alt har en slutt.

-Nå gleder jeg meg veldig til å komme i gang igjen. Jeg håper det blir en tilnærmet normal sesong. Og at også publikum kan få nyte håndballsesongen når det starter opp.