Marinko: -Denne kampen definerer om vi blir et topplag! – ØIF Arendal
Glad for klassesignering!

Marinko: -Denne kampen definerer om vi blir et topplag!

ØIF Arendal-trener, Marinko Kurtovic, er klar i sin tale. Kampen på søndag mot Fyllingen Bergen definerer vårsesongen. -Skal vi være et topplag når sesongen gjøres opp, så må bergenserne slås. Det er bare å se på tabellen. Det skiller utrolig lite bak Elverum, forklarer han. - Med to poeng på søndag starter vi klatringen oppover, forbi både Bodø og FyllingBergen. Og nå håper han på publikums støtte.

– Arendalspublikum har alltid vært vår 8. spiller. Og de har hjulpet oss til flere titler. På søndag håper jeg at man tar VM-bølgen helt inn i Sparebanken Sør Amfi. Jeg håper på minst 1 500 entusiastiske hjemmepublikummere, kommer det engasjert fra hjemmelagets trener. For Marinko vet at håndballkamper ofte vinnes på marginer og at Arendalspublikum kan være hele forskjellen når poengene deles ut etter kampen på søndag.

– Vi tapte i Bergen. 32-28 minnes han. – Vi slengte bort en hel masse baller. FyllingBergen har vært det norske laget som har utnyttet de nye reglene mest offensivt. Og de spiller ofte 7 mot 6 i angrep. Laget fremstår uten noen spesielle stjerner, men de er gode fra alle plasser. Tor Andre Lunde har ofte vært lagets beste spillere mot oss. Mens Julius Lindskog-Andersson og Mario Matic styrer mye av spillet. Det er også verdt å merke seg at ikke alle spillerne i Bergens-klubben «skarrer» på R-ene! Hele 4 svensker har de funnet plass til i laget og importen både fra Stavanger kanten og Østlandet har også satt preg på laget fra byen mellom de 7 fjell.

På søndag møter Marinko og gutta godt forberedt og heltent. Nå håper de at alle klubbens supportere finner veien til Sparebanken Sør Amfi og gir Grundigligakampen den beste ramme. For nå skal ØIF Arendal sloss for å være et topplag resten av sesongen!