Ny kampball for de kommende sesongene! – ØIF Arendal

Ny kampball for de kommende sesongene!

Her er den nye kampball for de kommende sesongene i Rema1000-ligaene!

Til neste år skal guttene og resten av eliteseriens 13(!) lag spille med denne Select Ultimate ballen. En fantastisk ball som bygger videre på de gode egenskapene fra tidligere utgaver.

LES OGSÅ:
13 lag i Rema1000-Ligaen til neste år!

De siste 7 årene har klubbene i topphåndball benyttet seg av felles kampball. De neste to sesongene blir intet unntak. Nye Select Ultimate er en baller som holder skyhøy kvalitet, og er lik den ballen som blir benyttet i de gjeveste turningene i verden!

Hein Barthold som er Daglig Leder i Norsk Topphåndball sier dette om den nye avtalen…

Select har vært offisiell leverandør av kampball til Norsk Topphåndball i flere sesonger. Spillerne i Rema 1000-ligaen er veldig fornøyd med ballen og er glade for at de også i kommende sesonger skal spille med Select.

Steinar Felde i Select Norge hiver seg også på…

Når Select Ultimate ble felles kampball var dette første gang noe slikt skjedde i Norden. Vi er fornøyde med alle de positive tilbakemeldinger vi har fått fra klubber og spillere, og er glad for at det gode samarbeidet med Norsk Topphåndball fortsetter i to nye sesonger.

Les mer på topphåndball.no